Ραφήνα : Φιλανθρωπικό αντάμωμα , μετά μουσικής και προσφοράς σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

1364

Μπορεί οι οικονομικές δυνατότητες της ενορίας του Ι.Ν Παναγίας Παντοβασίλισσας να μην είναι απεριόριστες, αλλά η αγάπη και η διάθεση για προσφορά προς όλους τους ανθρώπους και ιδιαίτερα προς τους αναξιοπαθούντες είναι απεριόριστη.

Και αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά στο φιλανθρωπικό αντάμωμα που πραγματοποιήθηκε στο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού.

Ένα αντάμωμα που είχε κεράσματα , μουσική, τραγούδια και πολλή αγάπη.

Και όλοι όσοι συγκεντρώθηκαν χθες δεν πήγαν για να φάνε , να πιουν και να γλεντήσουν , αλλά για να στηρίξουν το καθημερινό συσσίτιο (60-70 μερίδων) που παρέχει ο π. Δημήτριος Μπακόπουλος με τους π. Απόστολο Βούλγαρη και Απόστολο Δάμκαλη , συνεπικουρούμενοι απο τις κυρίες της Φιλοπτώχου Αδελφότητας και ομάδα εθελοντριών, σε αναξιοπαθούντες και οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Τα χθεσινά όμως έσοδα της βραδιάς , δεν θα πάνε μόνο στο συσσίτιο, αλλά θα βοηθήσουν και οικονομικά τρεις συγκεκριμένους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στη χθεσινή βραδιά που βρέθηκαν αρκετοί Ραφηνιώτες με την Αντιδήμαρχο Δήμητρα Τσεβά να είναι η μόνη εκλεγμένη στη τοπική αυτοδιοίκηση και παρούσα, την τ. πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας Χριστίνα Παναγιώτου, τον πρόεδρο του Συλλόγου “Ενότητα” Διασταύρωσης Ραφήνας, Γιάννη Ξουρίκη, ο π. Δημήτριος Μπακόπουλος ευχαρίστησε όλους τους παρόντες για την υλική και ηθική στήριξή τους, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους χορηγούς των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς που ήταν:

  • tablet MLS (κατάστημα “ΓΕΡΜΑΝΟΣ”, Α. Κεχαγιάς)
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια δύο ατόμων με επιστροφή για Τήνο (Togias Travel)
  • Γεύμα δύο ατόμων στη ταβέρνα “Η καλή καρδιά του Νικόλα”
  • Γεύμα στο restaurant – cafe “La Sera” με πίτσα
  • Γεύμα δύο ατόμων στη ταβέρνα “Η καλή καρδιά του Νικόλα”

Δημήτρης Αντωνάκος

Το rpn.gr και ο Δημήτρης Αντωνάκος ήταν στη χθεσινή φιλανθρωπική εκδήλωση και σας μεταφέρουν εικόνες