ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ κηρύσσει την έναρξη των σεμιναρίων για την τέχνη και τον πολιτισμό, για όλους τους πολίτες της Ραφήνας και του Πικερμίου.
1 Φεβρουαρίου 2026, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00-13:00, στο χώρο του Θεατρικού Εργαστηρίου Ραφήνας Πικερμίου, οδός Αραφήνος 2Β (προέκταση της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, 2ος όροφος) – Ραφήνα.
Μετά την παράσταση του Θεατρικού Εργαστηρίου με τα ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΑ της περιόδου του Μεσοπολέμου (27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2025 στο Θέατρο Λυκείου Ραφήνας) με τίτλο «ΛΙΛΙ ΜΑΡΛΕΝ – Η κωμικοτραγική διάσταση της φιλοσοφίας στο Μεσοπόλεμο», και την προετοιμασία για το επόμενο έργο «ΛΙΟΛΑ» του ΠΙΡΑΝΤΕΛΛΟ, που θα παιχτεί από το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ τον Ιούνιο του 2026, το πρώτο Σεμινάριο έχει τίτλο και περιεχόμενο «ΠΙΡΑΝΤΕΛΛΟ – ΜΠΡΕΧΤ – ΦΡΟΙΝΤ».
Η συμμετοχή πολιτών του Δήμου μας ως παρατηρητές είναι ελεύθερη, αλλά λόγω πολύ περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δήλωση συμμετοχής τηλεφωνήστε στο 6944606179, Κώστας Μαζάνης.
































