spot_img
15 C
Rafina
Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ξύλο στο Παίδων – Καταγγελία ότι 14χρονος κακοποίησε στις τουαλέτες 7χρονο

 

 

 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όταν ένα 7χρονο αγόρι ενημέρωσε τη μητέρα του ότι έπεσε θύμα σεξουαλική κακοποίησης από έναν 14χρονο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 7χρονος εκμυστηρέυτηκε στη μητέρα του ότι ο 14χρονος τον απομόνωσε στην τουαλέτα και τον κακοποίησε. Στη συνέχεια, ένας άνδρας ο οποίος υποστήριξε ότι ήταν πατέρας του 7χρονου – πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν τελικά νονός του- μπήκε έξαλλος στο νοσοκομείο, διαπληκτίστηκε με τον υπεύθυνο ασφαλείας στην είσοδο και τον ξυλοκόπησε. Έπειτα μπήκε στους χώρους της κλινικής, εντόπισε τον 14χρονο και πλάκωσε στο ξύλο.

«Το Αγλαΐα Κυριακού φιλοξενεί 37 παιδιά. Το νοσοκομείο δεν έχει καμία ευθύνη. Σίγουρα τα φιλοξενούν για μήνες. Η εισαγγελική παραγγελία λέει να μπαίνουν για λίγες ημέρες για να τους γίνουν εξετάσεις. Αλλά επειδή δεν υπάρχουν προνοιακές μονάδες… Κάποια εμφανίζουν παραβατική συμπεριφορά, σχηματίζουν ομάδες… Τα παίρνουν από ένα νοσηρό οικογενειακό περιβάλλον και τα πηγαίνουν σε ένα ακατάλληλο περιβάλλον», είπε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι την υπόθεση ερευνούν οι αρχές, με τους αστυνομικούς να συγκεντρώνουν καταθέσεις. Μάλιστα, ένα 13χρονο κορίτσι υποστήριξε ότι και εκείνη έχει κακοποιηθεί από τον 14χρονο.

eντολή να διενεργηθεί άμεσα ΕΔΕ έδωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για παρενόχληση ανηλίκου από ανήλικο στο νοσοκομείο Π & Α Κυριάκου.

Η ΕΔΕ διεξαχθεί προκειμένου να διερευνηθούν οι καταγγελίες της μητέρας του ενός ανηλίκου.

Αυτή την εβδομάδα

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 21/12/2025

https://youtu.be/S7AFs_PQBaY

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Λευκή Νύχτα Ραφήνας: όταν η πόλη έγινε γιορτή – φωτογραφίες – πολλά βίντεο RPN

Η Ραφήνα έζησε το βράδυ της Παρασκευής μια από...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Το παραμύθι του Μπουμπουνόβι και των χωριών με αυτιά

Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια γωνιά του...

ΝΕΑ

Η σιωπή ενός ανθρώπου που ξέρει

Ο άνθρωπος που κάποτε διάβαζε τα gallop πριν ακόμα...

Παραμονή Χριστουγέννων στη Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γιορτινό μενού στο Άσπρο Γίδι

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ραφήνα δεν… κοιμάται. Στην καρδιά...

Μάτι: Μουσικό ρεβεγιόν στο Άρτιον την Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων

Τήν Τετάρτη 24/12, Παραμονή Χριστουγέννων ένα μουσικό ρεβεγιόν στο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 20/12 – rpn

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια ...

RPN.GR