spot_img
10.1 C
Rafina
Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου, θα τη σκότωνε μπροστά μου»

 

 

 

Η γνωστή παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «2night Show» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην καραντίνα λόγω του κορονοϊού.

«Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα, πέρασα πραγματικά δύσκολα. Ο κορονοϊός με τσάκισε συναισθηματικά, αλλά είμαι άνθρωπος της πίστης και προχωράω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως εξήγησε, η πίστη κατέχει μια εξέχουσα θέση στη ζωή της και την έχει βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις.

«Πολλές φορές σκέφτηκα να τα διαλύσω όλα και πήγα κι άναψα ένα κεράκι και μου έδειξε τον δρόμο. Κι αυτός ο δρόμος ήταν ουσιαστικός. Μια φορά, εκεί που κοιμόμουν, είδα δίπλα μου την Παναγία και μου είπε “μη φοβάσαι, εγώ είμαι εδώ”. Εκείνο το πρωί θα πήγαινα στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ. Εκεί είδα την εικόνα της Παναγίας που είδα στον ύπνο μου. Έπεσα, γονάτισα και είπα “Θεέ μου, είσαι εδώ, ευχαριστώ”», περιέγραψε η παρουσιάστρια.

Με αφορμή την υπόθεση με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τις καταστάσεις που έζησε ως παιδί και τη σημάδεψαν.

«Θα το πω για πρώτη φορά. Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου μαχαίρωσε τη μάνα μου. Εγώ ήμουν ένα παιδί τότε, ήμουν κάτω και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί θα τη σκότωνε μπροστά μου. Την πήγα εγώ στην αστυνομία και ήταν τυχερός, γιατί απαγορεύτηκε ο απόπλους και γλίτωσε το αυτόφωρο. Η μάνα μου το μετάνιωσε και πάλι, από την αρχή. Αλλά την είχε μαχαιρώσει, τρεις ημέρες ήταν στο νοσοκομείο», εξήγησε.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν ήξερε η γειτονιά ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε τη μάνα μου; Ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες; Σε πόσα σπίτια, σε πόσα πατώματα κοιμήθηκα;».

Στο τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη ξέσπασε, τονίζοντας πως: «Δεν υπάρχει λύση, γιατί αυτοί που διοικούν, δεν είναι σαν τη Ζήνα. Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι ένα παιδί στο δρόμο, μία μάνα κακοποιημένη».

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Λευκή Νύχτα μαζί με Vapeon και Project Insurance και τα έσοδα στον μαθητή που δίνει μάχη – rpn

ΛΕΥКH NYXTA στη Ραφήνα την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις...

Με τους καύσωνες να επιδεινώνονται, η Ισπανία δημιουργεί δίκτυο «κλιματικών καταφυγίων»

Αντιμέτωπη με μια «νέα πραγματικότητα» στο κλίμα του πλανήτη,...

Η Γερμανία ενέκρινε αγορές αμυντικού υλικού ύψους 50 δισ. – Έκρηξη στρατιωτικών δαπανών το 2025

Το γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag) στη Γερμανία ενέκρινε στρατιωτικές...

Ο Νίκος Παππάς χτύπησε δημοσιογράφο και ο Πολάκης… διαφωνεί με τη διαγραφή του

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς επιτέθηκε και γρονθοκόπησε δημοσιογράφο και...

ΝΕΑ

Με τους καύσωνες να επιδεινώνονται, η Ισπανία δημιουργεί δίκτυο «κλιματικών καταφυγίων»

Αντιμέτωπη με μια «νέα πραγματικότητα» στο κλίμα του πλανήτη,...

Η Γερμανία ενέκρινε αγορές αμυντικού υλικού ύψους 50 δισ. – Έκρηξη στρατιωτικών δαπανών το 2025

Το γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag) στη Γερμανία ενέκρινε στρατιωτικές...

Ο Νίκος Παππάς χτύπησε δημοσιογράφο και ο Πολάκης… διαφωνεί με τη διαγραφή του

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς επιτέθηκε και γρονθοκόπησε δημοσιογράφο και...

Το 1ο Γυμνάσιο Ραφήνας πάει εκπαιδευτική εκδρομή σε Βουδαπέστη και Βιέννη – rpn

Τη στήριξή του σε μια σημαντική εκπαιδευτική πρωτοβουλία του...

Ραφήνα: Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Φιλαρμονικό Πολιτιστικό Σύλλογο – rpn

Ο Φιλαρμονικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας - Πικερμίου έχει την...

RPN.GR