Ζήστε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς στο ELIXIR SPA Ραφήνας!

430

Όπως λέμε ότι επιβάλλεται η φροντίδα και υγιεινή των δοντιών, κάτι ανάλογο θα πρέπει να επιβάλουμε στον εαυτό μας, για την φροντίδα και υγιεινή του δέρματος μας.

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην επιθυμεί μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα! Για να βοηθήσουμε το δέρμα μας, να παραμείνει για πάντα νέο, θα πρέπει να αφιερώσουμε στους ειδικούς, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, την φροντίδα του. Σάς αξίζει να κάνετε λοιπόν ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό σας,στα ELIXIR SPA της Ραφήνας!

Ζήστε μία μοναδική και αξέχαστη εμπειρία, στους υπερσύγχρονους χώρους του Elixir Spa Ραφήνας, απογειώστε τις αισθήσεις σας με χαλαρωτική μουσική και αφεθείτε στα χέρια της εξειδικευμένης αισθητικού Ευφροσύνης Παπαστάμου!

Για να μην φθάσουμε σε έσχατες λύσεις με την πάροδο του χρόνου (bottox, κ.α επεμβάσεις) η προληπτική φροντίδα τού δέρματος μας, από διάφορες εξωτερικές επιδράσεις (ηλιακές ακτίνες, σκόνη, χρόνος) είναι επιβεβλημένη!

Ο υποφαινόμενος, έζησε αυτή την εμπειρία τής φροντίδας και περιποίησης του δέρματος και σάς την προτείνει ανεπιφύλακτα!

ELIXIR SPA και Ευφροσύνη Παπασταμου =ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ.

Elixir Spa-Ινστιτούτο Αισθητικής. Αττικής 8 Ραφήνα.

Τηλέφωνο 2294022199.

Δ. Αντωνακος