18:30 Δείτε Live στο rpn.gr ΔΙΑΛΟΓΟΙ: Κακοποίηση Ζώων

198

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, τον Οκτώβριο οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ ανοίγουν συζήτηση για μία από τις πιο θλιβερές πρωτιές της χώρας μας, στην κακοποίηση ζώων. Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, συζητάμε για τις άθλιες συνθήκες ζωής των «καλύτερων φίλων του ανθρώπου» που συναντά κανείς σε διάφορα σημεία της χώρας μας, τα στοιχήματα και τις οργανωμένες δραστηριότητες γύρω από παράνομους αγώνες, καθώς και την επίδραση των social media. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Θόλο στον Λαβύρινθο στο ΚΠΙΣΝ στις 18:30.

Τι ορίζεται ως κακοποίηση των ζώων, πώς αντιδρούμε σε ανάλογα περιστατικά και πώς η Ελλάδα έφτασε να βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά κακοποίησης ζώων; Την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 18:30, οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) συζητούν για τις άθλιες συνθήκες ζωής των «καλύτερων φίλων του ανθρώπου» που συναντά κανείς σε διάφορα σημεία της χώρας μας, τα στοιχήματα και τις οργανωμένες δραστηριότητες γύρω από παράνομους αγώνες, καθώς και την επίδραση των social media.

Η μηνιαία συνάντηση των ΔΙΑΛΟΓΩΝ θα πραγματοποιηθεί στο Θόλο στο Λαβύρινθο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) και συμμετέχουν οι:

Έλενα Δέδε, Δικηγόρος & Ιδρύτρια Μ.Κ.Ο. DOG’S VOICE
Ευάγγελος Δρίβας, Αστυνομικός – Κλινικός Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής
Δρ. Χρήστος Καραγιάννης, Συμπεριφοριολόγος Κτηνίατρος
Mark Randell, Επικεφαλής της Oργάνωσης Hidden-In-Sight International
Θοδωρής Χονδρόγιαννος, Δημοσιογράφος

Για τις δράσεις της Animal Zone International (ΑΖΙ) στην Αμοργό θα τοποθετηθεί η Καλλιόπη Γαβαλά, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου AZI ενώ σύντομη παρέμβαση για τις ενέργειες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σχετικά με την φροντίδα αδέσποτων ζώων θα κάνει ο Ελπιδοφόρος Παππάς, Επιχειρησιακός Διευθυντής του ΚΠΙΣΝ.

Οι ΔΙΑΛΟΓΟΙ είναι ελεύθεροι για το κοινό και η συμμετοχή εξασφαλίζεται με ηλεκτρονική εγγραφή και με σειρά προτεραιότητας. Για εγγραφή πατήστε εδώ

Τους ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ επιμελείται και συντονίζει η Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου και μπορείτε να τους παρακολουθήσετε Live στις 18:30 (ΕΔΩ)