spot_img
17.3 C
Rafina
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοείτο από τη Δευτέρα

 

 

 

Κοντά στην Άνω Αμυγδαλή, στην περιοχή του Μαυροβουνίου εντοπίστηκαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα συντρίμια του αεροπλάνου που αγνοείται εδώ και μέρες, μαζί με τον πιλότο.

Τα συντρίμια βρέθηκαν από ελικόπτερο Super Puma της 384 Μοίρας, κοντά σε κεραία κινητής τηλεφωνίας. Από νωρίς το πρωί, σωστικά συνεργεία και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του 62χρονου Στ. Τσιγάλογλου, από την Δράμα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα με το μονοκινητήριο αεροσκάφος του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αεροσκάφος είδε ηλικιωμένος στην περιοχή του Αχιλλείου Λάρισας στις παρακάρλιες περιοχές, ενώ από την περιοχή των Καναλίων Μαγνησίας, υπάρχουν πληροφορίες όταν ακούστηκε ένας κρότος στην περιοχή.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Αυτή την εβδομάδα

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

ΝΕΑ

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

Μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις στα ΚΔΑΠ Δήμου Μαραθώνος!

Μια εβδομάδα γεμάτη ανακαλύψεις στα ΚΔΑΠ Δήμου Μαραθώνος!  19–23 Οκτωβρίου...

Ραφήνα: Αίτημα για λιγότερη πίεση από τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια στη σημερινή συνεδρίαση του ΣΑΣ

Στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ),...

RPN.GR