spot_img
26.4 C
Rafina
Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2026
spot_img

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μαρτυρία «φωτιά» από γιατρό για τη μητέρα – «Δε φώναξε ούτε βοήθεια για το παιδί της»

 

 

 

Αποκαλύψεις «φωτιά» για τις καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που συνελήφθη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, έκανε η δημοσιογράφος Ρεγγίνα Σπυράτου στο Τ-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Έναν αργό, πολυήμερο θάνατο και ανείπωτα βασανιστήρια μέχρι η μικρή Τζωρτζίνα να αφήσει την τελευταία της πνοή σκιαγραφούν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών που βρίσκονται μέσα στη δικογραφία.

Μια νοσηλεύτρια περιγράφει πως στις 29/1 στις 2.30 το μεσημέρι, η συγκεκριμένη νοσηλεύτρια αντιλαμβάνεται την Πισπιρίγκου να την πλησιάζει περπατώντας προς το γραφείο νοσηλείας, σαν να έψαχνε κάποιον νοσηλευτή. Σαν να μην είχε γίνει κάτι σοβαρό. Ο τρόπος που περπατούσε, λέει η νοσηλεύτρια, και ότι δεν καλούσε σε βοήθεια, της έδωσαν την εντύπωση ότι ζητούσε π.χ. ένα σεντόνι. Την πλησίασε και της είπε κάτι χαμηλόφωνα. Τόσο χαμηλόφωνα που η γυναίκα δεν κατάλαβε.

Όταν η νοσηλεύτρια αντιλήφθηκε ότι το παιδί μέσα στο δωμάτιο έχει καινούριο επεισόδιο, μέσα σε δευτερόλεπτα φώναξε τους γιατρούς, άρχισαν και έτρεχαν όλοι στο θάλαμο του παιδιού. Κατά την είσοδό τους, είδαν ότι το παιδί είχε μελανιάσει, ήταν απνοϊκό και τόσο η γιατρός, όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι το οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο με το παιδί δεν ακουγόταν. Αμέσως το παιδάκι διασωληνώθηκε και λίγο αργότερα κατέληξε.

Σε αυτό το επεισόδιο, η μητέρα ήταν ψύχραιμη την ώρα που οι γιατροί έκαναν μία απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσουν το παιδί» είπε μεταξύ άλλων η Ρεγγίνα Σπυράτου στον Alpha.

Κάποια λόγια της μητέρας, ένα 24ωρο νωρίτερα, ήταν σαν να είχαν προαναγγείλει τον θάνατο του παιδιού της στους γιατρούς. «Το μεγάλο επεισόδιο δεν το έχει δει κανένας ακόμα» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές

 

Αυτή την εβδομάδα

Πέθανε στα 47 του ο μουσικός Γιώργος Λαγογιάννης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 14/7

Σήμερα Τρίτη Κριέ μου, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο...

ΝΕΑ

Πέθανε στα 47 του ο μουσικός Γιώργος Λαγογιάννης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...

Τα ζώδια σήμερα, Τρίτη 14/7

Σήμερα Τρίτη Κριέ μου, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο...

Πολιτιστικό Πρόγραμμα Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος | 13 έως 19 Ιουλίου

Μια ακόμη εβδομάδα γεμάτη θέατρο, μουσική και δημιουργικές στιγμές...

Τραμπ για «ιρανικά drones» στην Κούβα: «Θα το αντιμετωπίσουμε άμεσα» – Κλιμακώνεται η ένταση

Η Ουάσιγκτον ερευνά πληροφορίες για μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο...

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Τρίτη σε όλη την Ανατολική Αττική

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για την ΤΡΙΤΗ...

RPN.GR