spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Francesco Giorgi: Ποιος είναι ο σύζυγος της Εύας Καϊλή που συνελήφθη

 

 

 

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι, είναι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή. Την Παρασκευή (9/12) ήταν μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν, όπως μετέδωσαν διεθνή ΜΜΕ, για σκάνδαλο διαφθοράς με το Κατάρ. Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είναι ένας Κοινοβουλευτικός Σύμβουλος στον τομέα των εξωτερικών υποθέσεων και των ανθρώπινων δικαιωμάτων με πλούσια εμπειρία στον τομέα του.

Η σύλληψή του, όπως και της Εύας Καϊλή, έπεσε σαν «βόμβα» και η είδηση ήταν σε περίοπτη θέση στα ξένα μέσα ενημέρωσης. Το σκάνδαλο προκαλεί σεισμό στις Βρυξέλλες.

Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι Κατάγεται από την Ιταλία και εργάζεται ως βοηθός σε γραφείο Ιταλού Ευρωβουλευτή, στην ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών. Είναι σε σχέση με την Ελληνίδα ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή από το 2020. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις Βρυξέλλες και από τον Φεβρουάριο απέκτησαν μαζί ένα κορίτσι.

Η Εύα Καϊλή είχε μιλήσει πριν από περίπου 1,5 χρόνο στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για τη μητρότητα λέγοντας με νόημα «Άργησα αλλά πρέπει κι εγώ να το πάρω απόφαση. Ήταν πολύ σημαντική αυτή η περίοδος γιατί όντως είδα ότι είναι κάτι όμορφο που αλλάζει τη ζωή σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τη διακόπτεις», ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το αν βρίσκεται κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού είχε εξομολογηθεί: «Αναγκαστικά είμαστε σε μια τελική ευθεία».

 

Λίγες ημέρες μετά την εκλογή της ως αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είχε μιλήσει στο περιοδικό «OK!» και αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, στο πώς επέλεξαν το όνομα της κόρης τους, αλλά και το ποια είναι η σπεσιαλιτέ της.

«Δεν προσπάθησα να κρατήσω μυστική την εγκυμοσύνη, απλώς δεν αισθάνομαι άνετα να διατυμπανίζω κάτι τόσο προσωπικό, πόσο μάλλον σε μια περίοδο που πολλές οικογένειες μετράνε απώλειες από την πρωτόγνωρη αυτή πανδημία. Ήταν και η τηλεργασία που μας κράτησε κλεισμένους σπίτι. Τελικά μαθεύτηκε όταν το μωρό ήταν ήδη 3-4 μηνών» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αυτή την εβδομάδα

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

Ξεπαγώνει ο διάλογος με Τουρκία – “Ώριμο το έδαφος” σύμφωνα με τον Μητσοτάκη

“Θεωρώ ότι το έδαφος είναι ώριμο για το Ανώτατο...

Μεγάλο Ρέμα, μεγάλες καθυστερήσεις: Το λιμάνι γεμίζει λάσπη και η Ραφήνα αγανάκτηση

Απίστευτες εικόνες και ακόμη πιο απίστευτα βίντεο, έρχονται από...

ΝΕΑ

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

Μεγάλο Ρέμα, μεγάλες καθυστερήσεις: Το λιμάνι γεμίζει λάσπη και η Ραφήνα αγανάκτηση

Απίστευτες εικόνες και ακόμη πιο απίστευτα βίντεο, έρχονται από...

Η Θύελλα Ραφήνας μας προσκαλεί σε Χριστουγεννιάτικο γλέντι στο ‘Ασπρο Γίδι – rpn

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ Η Ραφήνα ετοιμάζεται να φορέσει τα...

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

RPN.GR