spot_img
13 C
Rafina
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026
spot_img

Πασίγνωστος τραγουδιστής: Δήλωνε ετήσιο εισόδημα 50.000 ευρώ – rpn

 

 

 

Στο μικροσκόπιο της Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας βρίσκεται εδώ και μήνες πασίγνωστος τραγουδιστής, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες και τονίζει πως δεν έχει φοροδιαφύγει.

«Δεν με κάλεσαν ποτέ για εξηγήσεις», απαντά ο τραγουδιστής λέγοντας ότι «διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία».

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο «στόχαστρο» του οικονομικού εισαγγελέα, καθώς όπως φαίνεται προκύπτουν σοβαρές υπόνοιες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, για εταιρεία που φέρεται να συνδέεται μαζί του.

Η Αρχή κατά της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες σε πόρισμά της καταγράφει τα στοιχεία που συγκέντρωσε ύστερα από πολύμηνη έρευνα στο επίκεντρο της οποίας, μεταξύ άλλων, βρέθηκε εταιρεία του τραγουδιστή που, ωστόσο, δεν φέρεται να έχει αντικείμενό της το θέαμα.

Η Αρχή για το ξέπλυμα έχει δεσμεύσει τόσο τους λογαριασμούς της επίμαχης εταιρείας όσο και την κινητή και ακίνητη περιουσία του τραγουδιστή, προσωπικών λογαριασμών, σκαφών αλλά και θυρίδων -εφόσον βρεθούν- έως το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Στο πόρισμα που συντάχθηκε και βρίσκεται, ήδη, στα χέρια του αρμόδιου εισαγγελέα, μεταξύ άλλων, φέρεται να γίνεται αναφορά στις χαμηλές φορολογικές δηλώσεις του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πασίγνωστος καλλιτέχνης τα τελευταία πέντε χρόνια εμφανίζεται να δηλώνει ετήσιο εισόδημα περίπου 50.000 ευρώ, γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον των αρμόδιων αρχών. Αρμόδιες πηγές έλεγαν πως το επίμαχο ποσό θεωρείται ιδιαιτέρως χαμηλό για έναν από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές της χώρας με πολύ επιτυχημένες νυχτερινές εμφανίσεις και συναυλίες σε κοσμικά μέρη.

Ο οικονομικός εισαγγελέας αξιολογεί το σύνολο των στοιχείων που έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να προχωρήσει στα επόμενα βήματά του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «μικροσκόπιό» του  βρίσκονται εκτός από τον δημοφιλή τραγουδιστή και συνεργάτες του.

Αυτή την εβδομάδα

Χάθηκε στην Γαλήνη Αρτέμιδος- Δίδεται αμοιβή

Στις 21/04 χάθηκε στην περιοχή Γαλήνη Αρτέμιδος. Δεν έχει...

«Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση» για τον Κορινθιακό – Προειδοποίηση Παπαδόπουλου για ισχυρό σεισμό

Σαφές σήμα κινδύνου για την εξέλιξη της σεισμικής δραστηριότητας...

Ραφήνα: Live σήμερα Παρασκευή στο Άσπρο Γίδι

Σήμερα Παρασκευή 24/04 ζωντανή μουσική στο Άσπρο Γίδι στην...

Βραβεύονται στο Βατικανό οι ήρωες που έσωσαν επιβάτες στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη

Τρεις Έλληνες που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στην...

ΝΕΑ

Χάθηκε στην Γαλήνη Αρτέμιδος- Δίδεται αμοιβή

Στις 21/04 χάθηκε στην περιοχή Γαλήνη Αρτέμιδος. Δεν έχει...

Ραφήνα: Live σήμερα Παρασκευή στο Άσπρο Γίδι

Σήμερα Παρασκευή 24/04 ζωντανή μουσική στο Άσπρο Γίδι στην...

Βραβεύονται στο Βατικανό οι ήρωες που έσωσαν επιβάτες στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη

Τρεις Έλληνες που διακρίθηκαν για την προσφορά τους στην...

Παλλήνη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Λ.Μαραθώνος λόγω εργασιών για την αποχέτευση

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Η ΕΥΔΑΠ...

Μικρές πράξεις που σε επαναφέρουν σε σένα

Η καθημερινότητα έχει έναν τρόπο να σε παίρνει μαζί...

RPN.GR