spot_img
14.1 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Στη φυλακή ο αστυνομικός της Βουλής με κατηγορίες για βιασμούς των παιδιών του – rpn

 

 

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο αστυνομικός που κατηγορείται για τον βιασμό των παιδιών του.

Η καταγγελία ότι κακοποιούσε σεξουαλικά και σωματικά την ίδια και τα ανήλικα παιδιά τους, έγινε από τη σύζυγό του. Μετά την ολοκλήρωση της πεντάωρης ανάκρισής του σε δηλώσεις του ο συνήγορος του κατηγορουμένου, Όθωνας Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι ο αστυνομικός θα παραμείνει κρατούμενος.

«Όπως ήταν αναμενόμενο η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, αφορά την επιβολή προσωρινής κράτησης. Η δικογραφία αυτή έχει πολύ δρόμο μπροστά της. Θα κάνουμε ενέργειες άμεσα για την απόδειξη της αλήθειας. Το πρώτο αίτημά μας είναι η διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στην καταγγέλλουσα» υποστήριξε σε δήλωσή του ο συνήγορός του, Όθωνας Παπαδόπουλος.

Κατά τον ίδιο, ο κατηγορούμενος αρνείται την πράξη.

«Είναι απορίας άξιο πώς ένα πρόσωπο ή που εργάζεται στην ελληνική αστυνομία και έχει υπηρετήσει στα ΜΑΤ φέρεται να ομολόγησε ότι διέπραξε κάποιες πράξεις υπό το φόβο κάποιου άλλου. Είναι απορίας άξιο επίσης πως είναι δυνατόν μικρά παιδιά να ζουν σε κατάσταση στο σπίτι τους όπως αυτή που περιγράφεται και να μην έχουν ομολογήσει σε φίλο, καθηγητή, δάσκαλο το παραμικρό. Έχει δρόμο η υπόθεση είμαστε αποφασισμένοι να τον καλύψουμε» σχολίασε σχετικά ο συνήγορός του.

Ο αστυνομικός που υπηρετούσε στη Βουλή, απολογήθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα.

Κατηγορείται για 11 αδικήματα, τα περισσότερα σε βαθμό κακουργήματος, ενδεικτικό της σοβαρότητας της υπόθεσης.

Οι κατηγορίες αφορούν: βιασμό, βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων από οικείο κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών κατά ανηλίκων από ανιόντα κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, πορνογραφία ανηλίκων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ´ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή βία κατά ανηλίκων κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, ενδοοικογενειακή παράνομη βία ενώπιον ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία κατά ανηλίκου κατ´ εξακολούθηση και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία κατ´ εξακολούθηση.

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR