spot_img
15.5 C
Rafina
Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Οι Ιωνίδες γιορτάζουν και στηρίζουν την ”Εστία” και το σπίτι ”Άρης και Λίλιαν Βουδούρη” του Πικερμίου

 

 

 

Οι Ιωνίδες γιορτάζουν τα Χριστούγεννα και μας καλούν αύριο Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα,σε μια μεγάλη γιορτή, στο Εμπορικό Κέντρο Αδαμόπουλου στο Πικέρμι.
Φέτος η γιορτή των Ιωνίδων, είναι αφιερωμένη στην ΕΣΤΙΑ και στο σπίτι,”Άρης και Λίλιαν Βουδούρη” του Πικερμίου!
Τα μέλη του τόσο δραστήριου αυτού συλλόγου γυναικών με έδρα το Πικέρμι, θα προσφέρουν δημιουργίες τους, σε ένα bazaar με πίνακες ζωγραφικής,βιβλία,γούρια 2020 και κομπολόγια, φυσικά καλλυντικά και κολώνιες, πλεκτά είδη,χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στεφάνια,υπέροχα διακοσμητικά κεριά,κοσμήματα,πλεκτές τσάντες και πολλά άλλα.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα ενισχύσουν το Κέντρο υποστήριξης παιδιών με νοητική στέρηση ”Εστία”.

Το Coffee island θα προσφέρει όλα τα έσοδα πώλησης του καφέ κατά την διάρκεια της γιορτής για τον ίδιο σκοπό.

Ο Αϊ Βασίλης θα μοιράσει δώρα και θα γλυκάνει μικρούς και μεγάλους και δυο υπέροχες Άγιο βασίλισσες,με λαμπερά χρώματα και face painting θα μας ομορφύνουν δωρεάν !

Στην λαχειοφόρο θα κληρωθούν υπέροχα δώρα!
Μονοήμερη κρουαζιέρα για Ύδρα – Πόρο – Σπέτσες 2 ατόμων αξίας 200 ευρώ
Δυο εισιτήρια για την παράσταση “Από Σμύρνη Σαλονίκη” – 4ωρη υπερπαραγωγή της Μιμή Ντενιση – αξίας 80 ευρώ
Δείπνο για 2, αξίας 50 ευρώ σε γνωστό steak-house του Πικερμίου

Ζεστό αρωματικό κρασί θα προσφερθεί δωρεάν με συνοδεία εδεσμάτων μπουφέ μετά τις 7μ.μ.

Ο Άγγελος Χοβαρδάς,ο γνωστός”Άγγελος του Πικερμίου” θα επιμελείται τα βαρέλια και τα ξύλα, ώστε, γύρω από την φωτιά, να τραγουδήσουμε με την φωνή της Κυριακής Δερέμπεη, χριστουγεννιάτικα τραγούδια με συνοδεία από το σαντούρι της .


Μέσα σε αυτή την γιορτινή ατμόσφαιρα οι Ιωνίδες θα εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους σε δύο συμπολίτες μας, τον γιατρό κ. Παπακωνσταντίνου και τον συνεργάτη του κ. Χαρίτο, που,για πολλά χρόνια, εθελοντικά και αφιλοκερδώς, λειτούργησαν το Κοινωνικό Ιατρείο του Πικερμίου.

Δεν πρέπει να το χάσει κανείς!Κατερίνα Τράση


Αυτή την εβδομάδα

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου συμμετέχει στην πανελλαδική κινητοποίηση της ΚΕΔΕ την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου – rpn

Ο Δήμος Ραφήνας–Πικερμίου συμμετέχει στο πανελλαδικό κάλεσμα της Κεντρικής...

Ραφήνα: Χριστούγεννα αγάπης για τα παιδιά από τις «Αέλιες Νηρηίδες» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» – rpn

Ο Σύλλογος Γυναικών «Αέλιες Νηρηίδες», σε συνεργασία με τον...

Λευκή Νύχτα στη Ραφήνα – Γιορτή για μικρούς και μεγάλους στις 19 Δεκεμβρίου – rpn

Η Ραφήνα φορά τα γιορτινά της και υποδέχεται τη...

Απεργία ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 16/12: Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ – rpn

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου...

Ραφήνα: Παρουσίαση βιβλίων και κοινωνική δράση για παιδάκι 1 έτους από την πόλη μας – rpn

Κοινωνική Δράση Αλληλεγγύης στο πλαίσιο της Παρουσίασης Βιβλίου Η Γνώση...

ΝΕΑ

Απεργία ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 16/12: Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ – rpn

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρά την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου...

Ραφήνα: Παρουσίαση βιβλίων και κοινωνική δράση για παιδάκι 1 έτους από την πόλη μας – rpn

Κοινωνική Δράση Αλληλεγγύης στο πλαίσιο της Παρουσίασης Βιβλίου Η Γνώση...

RPN.GR