Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτομαγιάς στο Χαλάνδρι, με θύμα έναν 45χρονο μοτοσικλετιστή.
Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 20:30, στη διασταύρωση των οδών Αμυκλών και Εθνικής Αντιστάσεως, όταν ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα κάτω από αδιευκρίνιστες – προς το παρόν – συνθήκες. Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκε θανάσιμα.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο άτυχος άνδρας είχε ήδη υποκύψει στα τραύματά του. Το θύμα ήταν ηλικίας 45 ετών.
Ο 58χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Με προφορική εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, ενώ η Τροχαία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.



































