spot_img
14.7 C
Rafina
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

ΗΠΑ: Εντοπίστηκαν πάνω από 1 εκατ. νέα έγγραφα που πιθανόν σχετίζονται με την υπόθεση Έπσταϊν

 

 

 

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Τετάρτη (24/12), την ανακάλυψη περισσότερων από ένα εκατομμύριο εγγράφων, τα οποία ενδέχεται να συνδέονται με τον Τζέφρι Έπσταϊν.

Σε ανάρτηση του Υπουργείου αναφέρεται ότι τα έγγραφα εντοπίστηκαν από το FBI και το Γραφείο του Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, χωρίς να διευκρινίζεται πότε ή πώς βρέθηκαν.

«Έχουμε νομικούς που εργάζονται ασταμάτητα για να εξετάσουν και να κάνουν τις απαραίτητες επεξεργασίες για την προστασία των θυμάτων και θα δημοσιοποιήσουμε τα έγγραφα το συντομότερο δυνατό», ανέφερε το υπουργείο. «Λόγω του μεγάλου όγκου του υλικού, αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει μερικές ακόμη εβδομάδες πριν την πλήρη δημοσίευσή τους.»

 

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες ολοένα και περισσότερα έγγραφα του φακέλου Έπσταϊν έρχονται στη δημοσιότητα, με τελευταία τα 8.000 έγγραφα, τα οποία φαίνεται να “καίνε” τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα, ανάμεσά τους και φωτογραφίες από τις κάμερες παρακολούθησης του κελιού του Τζέφρι Έπσταϊν που χρονολογούνται από τον Αύγουστο 2019, όταν βρέθηκε νεκρός.

Αυτή την εβδομάδα

Ο Μπάρμπα Βάγγος γεμίζει μουσική την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Μια ξεχωριστή μουσική Κυριακή μάς περιμένει στην πλατεία της...

Ραφήνα: Πέντε χρόνια κάθειρξη για τον Ρουμάνο που είχε συλληφθεί για φωτιές το 2024

Σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών καταδικάστηκε, σύμφωνα με τις...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

ΝΕΑ

Ο Μπάρμπα Βάγγος γεμίζει μουσική την Κυριακή 1 Νοεμβρίου!

Μια ξεχωριστή μουσική Κυριακή μάς περιμένει στην πλατεία της...

Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου: Ξεκινούν τον Νοέμβριο οι Σχολές Γονέων

Τον Νοέμβριο του 2026 ξεκινούν οι συναντήσεις των δύο...

RPN.GR