Δύο ψυχίατροι είχαν γνωματεύσει ικανό τον συζυγοκτόνο τής Μάνης για όπλο!

457
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 44χρονης στον Πύργο Διρού, στη Μάνη από τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί, όταν εντόπισαν τρία κυνηγετικά όπλα στο σπίτι της οικογένειας, θέλησαν να δουν εάν τα κατείχε νόμιμα ή όχι.
Τα δύο τα κατείχε νόμιμα ο 44χρονος, ενώ και για το τρίτο υπήρχε άδεια κατοχής, αλλά στο όνομα κάποιου συγγενικού προσώπου.
Μάλιστα, οι αστυνομικοί εντυπωσιάστηκαν όταν είδαν ότι δύο ψυχίατροι, οι οποίοι είχαν εξετάσει τον 44χρονο, ένας στη Σπάρτη και ένας στην Αθήνα, είχαν γνωματεύσει ότι είναι ψυχικά σταθερός και συνεπώς ικανός για να έχει άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.
Οι γνωματεύσεις αυτές, όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, έχουν συμπεριληφθεί στη δικογραφία, προκειμένου ο εισαγγελέας να αποφασίσει εάν πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.
Ο 44χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή, για να απολογηθεί, αλλά πληροφορίες του Γιώργου Καραϊβάζ αναφέρουν ότι προανακριτικά άλλαξε τρεις φορές τους ισχυρισμούς του.
Την πρώτη είπε “δεν πήγαινε άλλο”, τη δεύτερη προσπάθησε να στήσει ένα σκηνικό αυτοάμυνας, αλλά διαψεύδεται από τα ευρήματα και την κατάθεση τής κόρης του, ενώ την τρίτη ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται.

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================