Φέρρυ Μπόατ διέσωσε κοριτσάκι που παρασύρθηκε από τα ρεύματα στο Αντίρριο(βίντεο)

249

Αίσιο τέλος είχε η απίστευτη περιπέτεια ενός μικρού παιδιού(4 περίπου ετών) που παρέσυραν τα ρεύματα ανοικτά της παραλίας του Αντίρριου.

Το κοριτσάκι είχε μπει σε ένα φουσκωτό σωσίβιο και χωρίς να το καταλάβει παρασύρθηκε από τα ρεύματα που υπάρχουν στην περιοχή βαθιά, πριν καλά καλά το καταλάβει κανένας. Κινητοποιήθηκαν άμεσα το λιμενικό, αλλά τελικά ήταν ένα ferry boat ” Σαλαμινομάχος” που έπλεε στην περιοχή που κατάφερε να διασώσει το παιδί που είναι καλά στην υγεία του, αν και καταφανώς τρομαγμένο.

τι δήλωσε το λιμεναρχείο για το συμβάν:
Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ρίου για την ύπαρξη φουσκωτού στρώματος, στο οποίο επέβαινε ένα ανήλικο κορίτσι 4 ετών, το οποίο παρασυρόταν εξαιτίας των θαλάσσιων ρευμάτων και απομακρυνόταν από την παραλία Αντιρρίου.
Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής ενημέρωσαν τα διερχόμενα πλοία της πορθμειακής γραμμής Ρίου – Αντιρρίου προς παροχή συνδρομής.
Το Ε/Γ-Ο/Γ ”ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΣ”, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρίο προς Αντίρριο, προσέγγισε ασφαλώς το κορίτσι, το περισυνέλεξε και κατά τον κατάπλου του πλοίου παρεδόθη στους γονείς του.