spot_img
13.4 C
Rafina
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Ιωαννίδου για Γερμανού: «Η Ναταλία μου χρωστάει. Όταν μπήκα στην οικογένεια ήταν χωρισμένοι» – rpn

 

 

 

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για τη συμμετοχή της στην πρόσφατη επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, εκφράζοντας τη χαρά της για το γεγονός ότι η παρουσία της προκάλεσε αίσθηση και συγκέντρωσε θετικά σχόλια. Παράλληλα, αναφέρθηκε με παράπονο στην απουσία της από το αφιέρωμα που της έκανε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή Secret Song, και εξέφρασε την πικρία της για την απόσταση που έχει προκύψει στη σχέση τους.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Breakfast@Star, η Ιωαννίδου δήλωσε πως αισθάνεται ότι η Ναταλία «της χρωστάει» κάποια πράγματα, αναφέροντας ότι η σχέση της ίδιας με τον πατέρα της Ναταλίας, Φρέντυ Γερμανό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη σύνδεσή τους. Όπως είπε: «Όταν μπήκα στην οικογένεια, η Ναταλία δεν είχε επαφές με τον πατέρα της. Έβαλα ως προτεραιότητα να έρθουν κοντά και μου είχε πει τότε “θα στο χρωστάω για πάντα”.»

Σχετικά με τη σημερινή τους σχέση, η Μαρία Ιωαννίδου δήλωσε ότι την στεναχωρεί το γεγονός πως δεν έχουν πλέον επικοινωνία και ευχήθηκε να την αναζητήσει, λέγοντας: «Δεν έχουμε τσακωθεί. Ξαφνικά δεν μου μιλάει, δεν έχουμε επαφή. Τι συμβαίνει θα μπορούσε να το καταθέσει. Τηλεφώνησέ μου, έλεος».

Αυτή την εβδομάδα

Καθαρά Δευτέρα στη Ραφήνα με γεύση θάλασσας – Οι ”Ανεμότρατες” στρώνουν το τραπέζι

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει επικίνδυνα — και το τραπέζι...

Ραφήνα: Προσκυνηματική πορεία της ενορίας Παναγίας Παντοβασίλισσας στους Αγίους Τόπους

Ιερά Αποδημία της Ενορίας στους Αγίους Τόπους (1–6 Οκτωβρίου 2026) Ο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21/2

Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Μπραντ Πιτ: Πάσχει από προσωπαγνωσία και δεν υπάρχει θεραπεία

Η πρόσφατη άφιξη του Μπραντ Πιτ στην Ύδρα για...

ΝΕΑ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21/2

Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Μπραντ Πιτ: Πάσχει από προσωπαγνωσία και δεν υπάρχει θεραπεία

Η πρόσφατη άφιξη του Μπραντ Πιτ στην Ύδρα για...

Ραφήνα: Καθαρά Δευτέρα στην ”Καλή καρδιά του Νικόλα”

Και αυτή την Καθαρά Δευτέρα, η παράδοση έχει διεύθυνση...

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης/ Πρώτη συνάντηση 26/2

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης – Πρώτη...

Artion Live: Chicago Blues Night με τον Michael Dotson

Το Artion στο Μάτι υποδέχεται έναν αυθεντικό εκπρόσωπο του...

RPN.GR