Κυριακή Ανδρεάδη–Pastry Chef–Instagram
Υλικά:
100 γραμ. αλεύρι αμυγδάλου
90 γραμ. φυστίκι Αιγίνης ψιλοκομμένο
90 γραμ. άχνη ζάχαρη
ένα αυγό
ένα ξύσμα από πορτοκάλι ή Λάιμ
Επί πρόσθετα υλικά:
Άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση:
Σε μπασίνα προσθέτουμε το αλεύρι αμυγδάλου, το φυστίκι υγιεινής, το ξύσμα, την άχνη ζάχαρη και τα ανακατεύουμε με την μαρίζ. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουν να τα ανακατεύουμε με το χέρι μας ώστε να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Παίρνουμε ένα μέρος της ζύμης, το ρίχνουμε μέσα στην άχνη, το δίνουμε σχήμα μπαλάκι το πατάμε ελαφρώς και το τοποθετούμε σε μία λαμαρίνα με λαδόκολλα ή φίλο σιλικόνης. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.
Καλή σας επιτυχία.