13.8 C
Rafina
Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025
spot_img

Καιρός: Τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας – rpn

 

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα ηπειρωτικά θα σχηματιστεί ομίχλη.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά, όπου θα φτάσει κατά τόπους τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αυξημένες νεφώσεις με βροχή. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 15 βαθμούς.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία στο Ιόνιο 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές. Από το απόγευμα σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 και κατά τόπους στην Κρήτη έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα Δωδεκάνησα. Από το απόγευμα σχεδόν αίθριος. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Οι άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και βαθμιαία στις Σποράδες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αυτή την εβδομάδα

Μέλι στάζει: Ο Μπεν Άφλεκ έχει να πει έναν καλό λόγο για όλες (τις πρώην του)

Οι τελευταίοι 18 μήνες δεν ήταν από τους πιο...

Έχουν ήδη εξαντληθεί: Γιατί οι νέοι γερνούν πριν την ώρα τους;

Η σύγχρονη ζωή έχει δημιουργήσει ένα παράδοξο: πολλοί νέοι...

Τελικά προτιμούν οι γυναίκες τα «κακά παιδιά»;

Από την δεκαετία του ‘90, οι ρομαντικές κωμωδίες έχουν...

Το υπερπλεόνασμα «πληγώνει» την ανάπτυξη – Το κόστος για την αγορά

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2026 ήρθε να...

Τι συμβαίνει με την επιθετική άμυνα της Μπαρτσελόνα;

Διακόσιες είκοσι τρεις φορές οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα είχαν...

ΝΕΑ

Έχουν ήδη εξαντληθεί: Γιατί οι νέοι γερνούν πριν την ώρα τους;

Η σύγχρονη ζωή έχει δημιουργήσει ένα παράδοξο: πολλοί νέοι...

Τελικά προτιμούν οι γυναίκες τα «κακά παιδιά»;

Από την δεκαετία του ‘90, οι ρομαντικές κωμωδίες έχουν...

Το υπερπλεόνασμα «πληγώνει» την ανάπτυξη – Το κόστος για την αγορά

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2026 ήρθε να...

Τι συμβαίνει με την επιθετική άμυνα της Μπαρτσελόνα;

Διακόσιες είκοσι τρεις φορές οι ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα είχαν...

Η Κίνα ετοιμάζεται να κυριαρχήσει στους ουρανούς

Ένας από τους πιο δυναμικούς και φουτουριστικούς κλάδους της...

Ο Τραμπ ανακοίνωσε συμφωνία Ισραήλ – Χαμάς

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (9/10), κι ενώ...

RPN.GR