Κυριακή Ανδρεάδη–Pastry Chef–Instagram
Υλικά:
100 γραμ. βρώμη – κουτάκια
170 γραμ. μέλι
2 αυγά
120 γραμ. τριμμένο καρότο
60 γραμ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κανέλα
1/2 κ.σ. μπέικιν σόδα
Εκτέλεση:
Σε ένα βαθύ σκεύος τοποθετούμε όλα μας τα υλικά και τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Σε φορμάκια του κέικ ή ζαχαρόχαρτα τοποθετούμε το μείγμα μας, γεμίζοντας τα 2/3 της φόρμας. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς κελσίου για 10-15 λεπτά.
Καλή επιτυχία.