spot_img
24.5 C
Rafina
Τρίτη, 26 Μαΐου, 2026
spot_img

Κολωνός: Ενοχή της μητέρας για μαστροπεία, αθώος ο Μίχος για βιασμό – Τι προτείνει η εισαγγελέας – rpn

 

 

 

Tην ενοχή της μητέρας της 12χρονης όπως κατηγορείται, πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε η μητέρα να κηρυχτεί ένοχη για διακεκριμένη μαστροπεία και για διακεκριμένη πορνογραφία.

Επίσης, η εισαγγελέας πρότεινε η μητέρα να κηρυχτεί ένοχη για το πλημμέλημα του εκβιασμού, εις βάρος της πρώην συζύγου του Ηλία Μίχου. Σύμφωνα με την εισαγγελέα, η μητέρα φέρεται να έχει διανείμει πορνογραφικό υλικό στους συγκατηγορουμένους της.

Αφόρητες πιέσεις και συναισθηματικός εκβιασμός 

Η εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή της μητέρας για διακεκριμένη μαστροπεία, με την επιβαρυντική περίσταση ότι η ίδια είναι πρόσωπο που έχει την επιμέλεια και την φροντίδα της ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ως προς την μαστροπεία, κατά την εισαγγελέα, φέρει τη μορφή εξώθησης και διευκόλυνσης μέσω αφόρητων πιέσεων, συναισθηματικού εκβιασμού και προτροπών προς την ανήλικη κόρη της να εκδίδεται για να της φέρνει λεφτά, αλλά και μέσω πληροφοριακών συστημάτων με τη μορφή αφόρητων πιέσεων και προτροπών να παράγει η ανήλικη βίντεο και φωτογραφίες ώστε να της φέρνει χρήματα.

Αθώος ο Ηλίας Μίχος για βιασμό 

Νωρίτερα, η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Η εισαγγελικός λειτουργός ωστόσο ο ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, μαστροπεία σε οίκους ανοχής, μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση εσόδων από πορνεία και εμπορία ανθρώπων.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Μίχος έχει αρνηθεί ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη ενώ ισχυρίστηκε πως συνευρέθηκε με το ανήλικο κορίτσι.

Ένοχος για μαστροπεία και αθώος για γενετήσια πράξη με ανήλικο ο «Μιχάλης»

Η εισαγγελέας με την αγόρευση ζήτησε επίσης να κριθεί ένοχος ο αποκαλούμενος «Μιχάλης», δεύτερος εκ των βασικών κατηγορουμένων, για τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας προσώπου νεότερου των 15 ετών με σκοπό το κέρδος και της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκου κάτω των 12 ετών.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκε η αθώωση του «Μιχάλη» για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής καθώς φέρεται να υποστηρίχθηκε από την εισαγγελική έδρα ότι δεν προέκυψε ότι συναντήθηκε με την 12χρονη.

Αυτή την εβδομάδα

Νέος Βουτζάς: Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μουσική κάτω από τ’ αστέρια

Υπάρχουν τραγούδια που δεν τελειώνουν όταν σβήσει η τελευταία...

Επεισόδιο Μαρινάκη – Δημητριάδη στο Final Four: Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η ένταση στο ΣΕΦ

Διεθνείς διαστάσεις έχει λάβει το επεισόδιο ανάμεσα στον Βαγγέλη...

Ραφήνα: Ενημέρωση κατοίκων της Καλλιτεχνούπολης για το σχέδιο «ΙΟΛΑΟΣ 2»

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, ανταποκρινόμενος σε αίτημα του...

Ραφήνα: Easter Camp Stories στο LAF LAB

Αν στο φετινό Easter Camp του LAF LAB υπήρχε...

ΝΕΑ

Νέος Βουτζάς: Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μουσική κάτω από τ’ αστέρια

Υπάρχουν τραγούδια που δεν τελειώνουν όταν σβήσει η τελευταία...

Επεισόδιο Μαρινάκη – Δημητριάδη στο Final Four: Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η ένταση στο ΣΕΦ

Διεθνείς διαστάσεις έχει λάβει το επεισόδιο ανάμεσα στον Βαγγέλη...

Ραφήνα: Ενημέρωση κατοίκων της Καλλιτεχνούπολης για το σχέδιο «ΙΟΛΑΟΣ 2»

Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου, ανταποκρινόμενος σε αίτημα του...

Ραφήνα: Easter Camp Stories στο LAF LAB

Αν στο φετινό Easter Camp του LAF LAB υπήρχε...

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι – Μαγειρευτά με γεύση σπιτιού (μενού εβδομάδος)

Οβελιστήριο των Φίλων - Μαγειρευτά με Γεύση ΣπιτιούΚάθε μέρα...

 Το καλοκαίρι ξεκινάει… αθλητικά στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος!

Το καλοκαίρι ξεκινάει… αθλητικά!Το «Αθλητικό Καλοκαίρι 2026» επιστρέφει στον...

RPN.GR