Μπαλάσκας για αστυνομικούς ελέγχους: «Ο κόσμος είχε μια ευγένεια μοναδική»

189
Αυτό είπε ο κ. Μπαλάσκας μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο οποίος δεν παρέλειψε να σχολιάσει  την ευγένεια του κόσμου κατά τη διάρκεια των γιορτών: «30 χρόνια στην υπηρεσία δεν έχω δει τέτοια αγάπη του κόσμου σε ελέγχους, ακόμη και αυτοί που πήραν πρόστιμο δε δημιούργησαν πρόβλημα» τόνισε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Ότι έληξε το 300άρι ως πρόστιμο αλλά πως όλα τα άλλα μέτρα παραμένουν υπενθύμισε ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής αστυνομικός, καλούμενος να σχολιάσει την επομένη των γιορτών και το πώς θα εξελιχτεί η κατάσταση των αστυνομικών ελέγχων.

«Το 150αρι μένει και εμείς συνεχίζουμε σε αμείωτο ρυθμό, σύμφωνα με τις εντολές που παίρνουμε, διότι ο κίνδυνος δεν έχει φύγει»

«Ήταν πρωτόγνωρο, ο κόσμος είχε μια ευγένεια μοναδική», ανέφερε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω 30 χρόνια στην υπηρεσία και δεν έχω δει τέτοια αγάπη του κόσμου σε ελέγχους, ακόμη και αυτοί που πήραν πρόστιμο δε δημιούργησαν πρόβλημα». Ο κ. Μπαλάσκας επισήμανε πως «τελικά οι Έλληνες στα δύσκολα γινόμαστε ένα».

Με αφορμή το γεγονός της θλιβερής επετείου της 21ης Απριλίου ο συνδικαλιστής αστυνομικός τόνισε:

«Επιτέλους να φύγει από το τραπέζι το κατάλοιπο της χούντας για την εικόνα που έχουν οι πολίτες για την αστυνομία. Το 60%-70% των αστυνομικών είναι από 19 έως 26 ετών δεν έχουν καμία σχέση ούτε με Μεταξάδες ούτε με Απριλιάδες. Έχουμε μια πανέμορφη δημοκρατία. Χρειαζόταν φαίνεται ο κορονοϊός για να έρθει πιο κοντά η αστυνομία με τον Έλληνα πολίτη»