spot_img
28.8 C
Rafina
Δευτέρα, 13 Ιουλίου, 2026
spot_img

Μπέος : «Περιμένουμε τον Κασσελάκη με τον Τάιλερ στο Βόλο να πιάσουν τα φτυάρια»

 

 

 

Την εκτίμηση πως σε 20 ημέρες θα έχει καθαρίσει η πόλη του Βόλου, από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών, έκανε ο Δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος.

Παράλληλα «προσκάλεσε» τον Στέφανο Κασσελάκη μαζί με τον σύντροφό του να πάνε στο Βόλο. «Περιμένουμε τον Κασσελάκη στον Βόλο. Να πάρει μαζί του και τον Τάιλερ, να πιάσουν τα φτυάρια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.

Όπως είπε ο κ. Μπέος: «το ρεύμα έχει έρθει κατά 80% περιπου γιατί υπάρχουν σημαντικές βλάβες και αυτά δεν γίνονται πό τη μια μέρα στην άλλη. Το νερό έχει επανέλθει κατά 65% το νερό. Δεν θα πιουν, όμως, ακόμα γιατί οι αγωγοί γέμισαν ξανά λάσπες. Είναι χλωριωμένο αλλά πρέπει να πάρουμε τις αναλύσεις» επισήμανε για την κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο λίγες μέρες μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Elias.

</div>

Όπως είπε ο κ. Μπέος «η κακοκαιρία Elias είναι χειρότερη από την κακοκαιρία Daniel γιατί έριξε πολύ νερό. Νόμιζα ότι ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα, κατέβαιναν τα νερά από τα βουνά, Παναγία βοήθα».

Αυτή την εβδομάδα

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου...

Αρτέμιδα: Τροχαίο έξω από τον Σκλαβενίτη – Αυξημένη κίνηση στο σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από το...

ΝΕΑ

Φώκια εμφανίστηκε στην παραλία του Βαρνάβα (βίντεο)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους λουόμενους στην παραλία του...

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου Παλλήνης

Απαγόρευση κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων σε περιοχές του Δήμου...

Εκδηλώσεις μνήμης για τα θύματα της 23ης Ιουλίου 2018 σε Κόκκινο Λιμανάκι, Νέο Βουτζά και Μάτι

Σύλλογος Συγγενών Θανόντων & Εγκαυματιών της 23/07/2018 Οκτώ χρόνια συμπληρώνονται...

Πικέρμι Service House: Συντήρηση κλιματιστικών σε οικονομικές τιμές!

Ο καθαρισμός των Air condition είναι πολύ σημαντικός παράγοντας...

RPN.GR