spot_img
19.9 C
Rafina
Τετάρτη, 22 Απριλίου, 2026
spot_img

Οι αναμνήσεις της Ειμαρμένης

 

 

 

«Στο βιβλίο αυτό δεν θα διαβάσετε προσωπικές μου απόψεις για τα γεγονότα του 2127. Παραθέτω αναλλοίωτο πρωτογενές υλικό προερχόμενο από επιλεγμένες καταγραφές μου, με χρονολογική σειρά.

Ονομάζομαι Κένεθ Μακγκρέγκορ και ήμουν μέχρι πρότινος υπουργός Πληροφοριών της Ευρωπαϊκής Αυτοκρατορίας. Αυτό είναι το βιβλίο μου».

Ένα βιβλίο που καταφτάνει από ένα μέλλον στο οποίο η Αμερική έχει καταστραφεί και η Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία κυβερνάται από τον Ηγεμόνα, απολύτως θωρακισμένη απέναντι στη Ρωσική Ομοσπονδία και το Ισλαμικό Κράτος. Όμως οι εντάσεις στο εσωτερικό της και οι ραδιουργίες των «εκλεκτών» δεν είναι τίποτα μπροστά στην κλιμάκωση που θα οδηγήσει στην αποκάλυψη ενός μυστικού που απειλεί την ίδια την ύπαρξη του ανθρώπινου πολιτισμού.

Μια φανταστική ιστορία για ένα μέλλον που θα μπορούσε να είναι η κοντινή μας πραγματικότητα, ένα μυθιστόρημα με πρωτότυπη γραφή και εξαιρετική πλοκή, ενορχηστρωμένο με εκπληκτική μαεστρία. Τα σχέδια του Στέφανου Σαργιώτη και τα αντικείμενα που «συλλέγονται» και στη συνέχεια «καταναλώνονται» δημιουργούν μια αίσθηση video game που εντείνει το ενδιαφέρον του αναγνώστη για τη συνέχεια και την κορύφωση της αφήγησης.

Εκδόσεις Διάπλαση

Σελίδες: 504

Σχήμα: 17×24

Εικόνες του βιβλίου: https://www.facebook.com/anamniseis.book/

Σχετικά με τον συγγραφέα:

Ο Μιχάλης Ναυπλιώτης γεννήθηκε το 1971. Έχει σπουδάσει Φυσική και κατέχει μεταπτυχιακούς τίτλους στη Φιλοσοφία, το Περιβάλλον και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το 1999 ίδρυσε ένα από τα πρώτα e-shops στην Ελλάδα και το 2003 εταιρεία Game Development, µε διεθνή παρουσία, η οποία απέσπασε πολλά βραβεία καινοτομίας. Ο ίδιος έχει τιμηθεί ως «Νέος Επιχειρηματίας της χρονιάς» στα βραβεία Κούρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας. Δραστηριοποιείται εθελοντικά ως μέντορας σε θερμοκοιτίδες νεοφυών επιχειρήσεων. Έχει εργαστεί ως ερευνητής σε πανεπιστήμια, συντάκτης περιοδικού και εκπαιδευτής σε ιδιωτικά σχολεία και στο ΕΚΔΔ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Αυτή την εβδομάδα

Πρατήριο καυσίμων στο Πικέρμι αναζητά υπάλληλο

Πρατήριο καυσίμων στο Πικέρμι αναζητά υπάλληλο για αντλίες και...

Διάκριση του 1ου γυμνασίου Ραφήνας στο European School Radio

Διάκριση του 1ου γυμνασίου Ραφήνας στο European School Radio Με...

Νεκρή βρέθηκε η 82χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Ραφήνα

Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε παραλία της Εύβοιας...

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Στέφανος Ληναίος

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέφανος Ληναίος πέθανε σε ηλικία...

ΝΕΑ

Πρατήριο καυσίμων στο Πικέρμι αναζητά υπάλληλο

Πρατήριο καυσίμων στο Πικέρμι αναζητά υπάλληλο για αντλίες και...

Διάκριση του 1ου γυμνασίου Ραφήνας στο European School Radio

Διάκριση του 1ου γυμνασίου Ραφήνας στο European School Radio Με...

Νεκρή βρέθηκε η 82χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Ραφήνα

Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε παραλία της Εύβοιας...

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποιός Στέφανος Ληναίος

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέφανος Ληναίος πέθανε σε ηλικία...

Η αγάπη που δεν διορθώνει. Η αγάπη που χωράει!

Υπάρχει μια λεπτή αλλά καθοριστική διαφορά στις σχέσεις, που...

ΣΤΟΑ Αρσακείου: Ένας νέος πολυσύνθετος προορισμός στο κέντρο της πόλης

Η Αθήνα ετοιμάζεται να αποκτήσει έναν νέο, πολυσύνθετο προορισμό...

RPN.GR