spot_img
11.6 C
Rafina
Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Πήγε σε νοσοκομείο να του αφαιρέσουν το δαχτυλίδι και φώναξαν ηλεκτρολόγο – rpn

Τριτοκοσμικές καταστάσεις καταγγέλλει στο ThessToday.gr ασθενής στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Ο ασθενής αναφέρει πως αντιλήφθηκε το δάχτυλο του χεριού του πρησμένο κι αποφάσισε ότι πρέπει να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας στη Νικήτη. Και εκεί άρχισε η περιπέτειά του.

«Μόλις μπήκα στο κέντρο υγείας της Νικήτης, οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να με βοηθήσουν με τεχνικές με σπάγκους που παρακολούθησαν εκείνη την στιγμή στο YouTube, μπροστά μου. Έβλεπαν ότι δεν εξελισσόταν ομαλά το περιστατικό, οπότε έκριναν σκόπιμη τη διακομιδή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής», ανέφερε αρχικά.

Στο Νοσοκομείο όμως χρειάστηκε να περιμένει στην αναμονή. «Τελικά μετά από αρκετή ώρα ο χειρουργός εξέτασε το χέρι μου και αποπειράθηκε με μια αρκετά σύντομη διαδικασία να μου αφαιρέσει το δαχτυλίδι», δήλωσε.

Και συμπλήρωσε, ότι κλήθηκε τελικά… ηλεκτρολόγος: «Επειδή όμως πονούσα και ο χειρουργός είχε παράλληλα και άλλον ασθενή που εξέταζε εκείνη την στιγμή, είπε πως πως πρέπει να καλέσουν ηλεκτρολόγο για να ασχοληθεί με το ζήτημα καθώς δεν ήταν δουλειά του να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο».

Του αφαίρεσε το δαχτυλίδι με… τροχό

Στο μεταξύ, από τις διαδοχικές προσπάθειες, ο πόνος γινόταν όλο και πιο έντονος. «Ο ηλεκτρολόγος ήρθε στο νοσοκομείο και ξεκίνησε να τροχίζει με ειδικό εργαλείο το δαχτυλίδι. Φαινόταν αμήχανος που κλήθηκε στο νοσοκομείο για την εκτέλεση μιας τέτοιου είδους ενέργεια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ασθενής.

Μάλιστα, λόγω της υψηλής θερμότητας, προκλήθηκαν και ελαφρά εγκαύματα σε μέρη του χεριού του.

«Η νοσοκόμα προσπαθούσε να ρίχνει σταδιακά νερό στο τραύμα, καθώς εξαιτίας της θερμότητας καιγόμουνα», δήλωσε ο ασθενής και σημείωσε, πως «χρειάστηκε να με περιθάλψει και με παρέπεμψε σε ορθοπεδικό ώστε να ελέγξει τις αρθρώσεις».

 

 

 

Αυτή την εβδομάδα

Συνάντηση Μητσοτάκη με κτηνοτρόφους – Ευλογιά αιγοπροβάτων και μέτρα βιοασφάλειας στο επίκεντρο

Η ευλογιά των αιγοπροβάτων και το «κενό» στα μέτρα...

Σπάτα: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο – Απεγκλωβισμός οδηγού από την Πυροσβεστική (βίντεο)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην οδό Αγίου...

Χωρίς νερό το 3ο ΕΚ Ανατολικής Αττικής στη Ραφήνα – Διαμαρτυρίες μαθητών: «Μας έφεραν νερό σε κουβάδες, τι είμαστε;»

Έντονες αντιδράσεις και εύλογη αγανάκτηση προκαλεί η κατάσταση που...

Και νοστιμότατες κοτομπουκιές στο ΑΣΠΡΟ ΓΙΔΙ – Κεντρική Πλατεία Ραφήνας

Θα ήταν... σοβαρή παράλειψη να μην απολαύσετε το πιάτο...

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες με… ελαττωματικά μετάλλια!

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα της Wall Street Journal το οποίο...

ΝΕΑ

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες με… ελαττωματικά μετάλλια!

Αίσθηση προκαλεί δημοσίευμα της Wall Street Journal το οποίο...

Τα ζώδια σήμερα 10/2

Αναλυτικές προβλέψεις ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός: Φίλε...

RPN.GR