Προσγειώθηκε στη Μαδρίτη το Boeing της Air Canada(live)

588

Ενα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται στη Μαδρίτη με ένα αεροσκάφος της Air Canada. Παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα και κάνει βόλτες πάνω από το αεροδρόμιο Μπαράχας. Παρουσιάζει πρόβλημα στον τροχό και στον κινητήρα. Δείτε LIVE εικόνα από τη Μαδρίτη.

Το θρίλερ με το Boeing  767 ξεκίνησε νωρίς όταν ζήτησε να επιστρέψει και να κάνει αναγκαστική προσγείωση στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Μπαράχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροπλάνου έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

Σύμφωνα με την ΑΕΝΑ, τη διαχειρίστρια εταιρεία του αεροδρομίου, ο κυβερνήτης ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου 30 λεπτά με την απογείωση του αεροσκάφους και ζήτησε να του δώσουν διάδρομο για κατεπείγουσα προσγείωση. Η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Ωστόσο, το μεγαλύτερο συνδικάτο των πιλότων της Ισπανίας ανέφερε ότι το πρόβλημα οφείλεται στο γεγονός ότι ένα τμήμα του συστήματος προσγείωσης του αεροσκάφους έπεσε και μπήκε σε έναν από τους κινητήρες του.

Δείτε live εικόνα από το αεροδρόμιο