spot_img
10.9 C
Rafina
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

“Εθισμένοι στο ψέμα και τη φυγή” στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

 

 

 

Άλλο ένα κακόγουστο σόου προσέφερε η αυτόκλητη «Δημοκρατική Αντιπολίτευση» κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Μολονότι ο Πρόεδρος του Σώματος συγκάλεσε τη συνεδρίαση ως «υβριδική», ήτοι τόσο δια ζώσης όσο και μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι αμιγώς τηλεδιασκεπτικά, όπως ρητώς επιτρέπει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο για τα συλλογικά όργανα των ΟΤΑ (άρθρο 78 Ν.4954/2022 και Κ.Υ.Α. Δ1α/Γ.Π.οικ. 43104 – Φ.Ε.Κ. Β’ 3891/23.7.2022), ακριβώς προκειμένου κάθε Περιφερειακός Σύμβουλος να ασκήσει όπως εκείνος κρίνει – υπό τις παρούσες όλως ιδιάζουσες υγειονομικές συνθήκες που βιώνουμε – το δημοκρατικό δικαίωμά του στη συμμετοχή και λήψη αποφάσεων, οι αυτόκλητοι «δημοκράτες» της παράταξης της κας Δούρου και του κ. Σγουρού, με τα κατ’ επάγγελμα δεκανίκια τους, μετέτρεψαν τη συνεδρίαση σε γήπεδο και με ύβρεις, ειρωνείες και απειλές έναντι των συναδέλφων τους αποπειράθηκαν για ακόμα μία φορά να ματαιώσουν την πραγματοποίησή της.

 

Με λογικές ακροβασίες, αυθαίρετες ερμηνείες και καταφανή διάθεση «μπαχαλοποίησης» της διαδικασίας και παρά τις πειστικές απαντήσεις του Προέδρου σε όλες τις πιθανές και απίθανες αιτιάσεις που προέβαλαν, έφτασαν στο σημείο, μέσω του Περιφερειακού Συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, Χρίστου Καραμάνου, να αμφισβητήσουν μέχρι και την ταυτοπροσωπία των Συμβούλων που είχαν συνδεθεί τηλεδιασκεπτικά στη συνεδρίαση… Εθισμένοι, δε, στο ψέμα και τη φυγομαχία, καταφανώς αδιάφοροι στο να ασκήσουν το προνόμιο των Περιφερειακών Συμβούλων που τους έχει επιδαψιλεύσει ο Αττικός λαός και κενοί επιχειρημάτων, κατέφυγαν στην αγαπημένοι τους συνήθεια, αυτή της φυγής.

 

Δυστυχώς για εκείνους, οι πολίτες της Αττικής τους έχουν καταλάβει. Υποχείρια των κομμάτων τους, επαγγελματίες ταραξίες, άβουλοι, ολίγιστοι, κοινωνικά ελλιποβαρείς. Η «Νέα Αρχή για την Αττική» και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης έχουμε τα πολλά προβλήματα των πολιτών να αντιμετωπίσουμε. Και το πράττουμε καθημερινά, με υπευθυνότητα, πρόγραμμα, διαφάνεια και στοχοπροσήλωση. Αφήνουμε συνειδητά τους αυτόκλητους «δημοκράτες» στην ανυπαρξία τους.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές

Αυτή την εβδομάδα

Πες μου πως φλερτάρεις, για να σου πω ποιος είσαι

Το φλερτ είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια...

Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-2: Άνετη νίκη για τους «ερυθρόλευκους» με σούπερ Ταρέμι και Ζέλσον

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι με...

Μυστήριο με πτήση του «αεροπλάνου της Αποκάλυψης» πάνω από το Λος Άντζελες – Τα σενάρια & οι θεωρίες

Σενάρια και θεωρίες συνωμοσίας πυροδότησε η εμφάνιση στον ουρανό...

Γιατί μπορεί να συμβεί ένα «Κραν Μοντανά» και στην Αθήνα

Τουλάχιστον στο 30% των ελέγχων από την Πυροσβεστική σε...

ΝΕΑ

Πες μου πως φλερτάρεις, για να σου πω ποιος είσαι

Το φλερτ είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κομμάτια...

Γιατί μπορεί να συμβεί ένα «Κραν Μοντανά» και στην Αθήνα

Τουλάχιστον στο 30% των ελέγχων από την Πυροσβεστική σε...

Το μήνυμα του Μαδούρο από το κελί της αμερικανικής φυλακής

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος έχει...

“Πολικό” ψύχος με ισχυρούς ανέμους και καταιγίδες – Πού θα χιονίσει

Αλλάζει από σήμερα, Kυριακή (11/01) το σκηνικό του καιρού...

Ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις – Οι Κυριακές με ανοιχτά καταστήματα

Καθιερωμένα, οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου, τη...

RPN.GR