Σε κώμα 9χρονο κορίτσι μετά το τραγικό τροχαίο της Νάξου

160

Όπως λένε πηγές από το νησί, η μικρότερη κόρη της οικογένειας, Οριάννα, ηλικίας 9 ετών, είναι σε κώμα και καταστολή σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αντίστοιχα, η 15χρονη Λουλιέτα, έχει κατάγματα στη λεκάνη της και ενδεχομένως να υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Αττικής.

Πληροφορίες του cyclades24.gr αναφέρουν πως η οικογένεια επέστρεφε στο σπίτι της μετά από έξοδο σε κέντρο εστίασης. Σύμφωνα με πηγές από το νησί, ερευνάται το ενδεχομένο ο πατέρας να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Χτες τα ξημερώματα η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα έπειτα από ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα.Η μητέρα κατέληξε ακαριαία, ενώ ο οδηγός (πατέρας) και 3 παιδιά τραυματίστηκαν σοβαρά , έξω από τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στην Νάξο.Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε πάνω σε τοιχίο με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θανάσιμο τραυματισμό της μητέρας και τον τραυματισμό όλων των υπολοίπων επιβαινόντων. Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής  ώστε να απεγκλωβιστούν από μέσα οι επιβαίνοντες.