Συνεχίζεται ο ”πόλεμος” ανακοινώσεων Βουδούρη-Αποστολάκη.Νέα απάντηση Βουδούρη

611

 

”Αντί για κριτική ας αναρωτηθεί η κ.Αποστολάκη τι έχει προσφέρει στην πόλη για την πανδημία με την εθελοντική της εργασία;

Για αυτό επειδή δεν επιθυμώ να την βγάλω από την αφάνεια σταματάω εδώ την δημόσια συνομιλία.”

Έτσι σχολίασε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Φιλιππος Καβουνίδης Γεράσιμος Βουδούρης απαντητική επιστολή της δημοτικής συμβούλου και βιολόγου Μαρίας Αποστολάκη προς το πρόσωπό του την οποία δημοσιεύσαμε στο rpn.gr.

Το όλο θέμα ξεκίνησε από την συνέντευξη που μας έδωσε η βιολόγος και δημοτική σύμβουλος Μαρία Αποστολάκη και την οποία δημοσιεύσαμε χτες. Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης η κ.Αποστολάκη εξέφρασε την αντίθεσή της στο είδος των τεστ τα οποία το ΝΠΔΔ Φίλιππος Καβουνίδης χρησιμοποίησε προκειμένου να ελεγχθούν οι εργαζόμενοι και οι εκπαιδευτικοί πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς στους παιδικούς σταθμούς Ραφήνας-Πικερμίου.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ δημοτικός σύμβουλος Ραφήνας-Πικερμίου και ιατρός Γεράσιμος Βουδόύρης αντέδρασε άμεσα και απάντησε στην κ.Αποστολάκη με επιστολή του στο rpn.gr με τίτλο ”Η κριτική των εξαφανισμένων δεν μας πτοεί”την οποία και δημοσιεύσαμε άμεσα χτες το βράδυ.