Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας- Πικερμίου με 5 θέματα

290

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, καλεί τον δήμαρχο Ραφήνας, τους δημοτικούς συμβούλους και τους προέδρους των κοινοτικών συμβουλίων Ραφήνας και Πικερμίου σε διά περιφοράς συνεδρίαση (μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 με ώρα έναρξης στις 19.00 και ώρα λήξης στις 20.30 με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Λήψη απόφασης περί έγκρισης απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αφορά την έκθεση κατάστασης εσόδων-εξόδων του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου Δ΄ τριμήνου 2020.
  2. Λήψη απόφασης περί έγκρισης τροποποίησης του Ενιαίου Κανονισμού Λειτουργίας Κοιμητηρίων Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου.
  3. Λήψη απόφασης περί τροποποίησης τεχνικού προγράμματος 2021.
  4. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού συνεδρίασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων σχετικά με την εξέταση της προσφυγής του κ. Γρηγορίου Αληγιάννη κατά της υπ’ αριθ. 5/2018 απόφασης Δημάρχου.
  5. Λήψη απόφασης περί έγκρισης πρακτικού συνεδρίασης της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων σχετικά με την εξέταση της προσφυγής – άσκηση συμβιβασμού του κ. Τσεμπετζή Κων/νου και της κας Παπασπύρου Δήμητρας κατά της υπ’ αριθ. 235/2020 απόφασης Δημάρχου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΩΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ