spot_img
30.5 C
Rafina
Τετάρτη, 26 Αυγούστου, 2026
spot_img

Συνελήφθη γνωστός καρδιολόγος – Παρενόχλησε σεξουαλικά 42χρονη ασθενή του

 

 

Ένας 65χρονος καρδιολόγος συνελήφθη στη Νέα Σμύρνη, καθώς κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά μια ασθενή του την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό μια γυναίκα κατήγγειλε ότι τη Δευτέρα είχε προγραμματισμένο ραντεβού σε ιδιωτικό ιατρείο καρδιολόγου στη Νέα Σμύρνη.

Εκεί, η 42χρονη κατήγγειλε ότι ο γιατρός τη θώπευσε στο στήθος. Η γυναίκα διαμαρτυρήθηκε έντονα, με τον γιατρό να προσπαθεί να την καθησυχάσει εξηγώντας της ότι έτσι γίνεται η ψηλάφηση στο στήθος, ενώ της είπε ότι πρέπει να κάνει μαστογραφία.

Η 42χρονη έφυγε σε έξαλλη κατάσταση και κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής το περιστατικό. Την επόμενη μέρα οι αστυνομικοί μετέβησαν στο ιατρείο του καρδιολόγου και τον συνέλαβαν.

Ο γιατρός κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Αυτή την εβδομάδα

Ανοίγει την Τετάρτη 26 Αυγούστου η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις στο πρόγραμμα «Προσωπικός Βοηθός για Άτομα με Αναπηρία»

Ανοίγει την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2026 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την...

Φανουρόπιτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Η πίτα του Αγίου Φανουρίου είναι μια νηστίσιμη πίτα...

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών η Ντόλι Πάρτον

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η...

Αρτέμιδα: Τρεις μήνες χωρίς ίχνος της 50χρονης Γιου Τινγκ – «Πιστεύω ότι πρόκειται για απαγωγή», λέει ο γιος της

Τρεις μήνες συμπληρώθηκαν από την εξαφάνιση της 50χρονης μεταφράστριας...

Aegean Regatta 2026: Δύσκολη ιστιοδρομία και μαγευτική άφιξη στο Αγαθονήσι- 25/8/2026 (φωτο βίντεο RPN)

Μια απαιτητική ημέρα στη θάλασσα έζησαν την Τρίτη 25...

ΝΕΑ

Φανουρόπιτα από τον Άκη Πετρετζίκη

Η πίτα του Αγίου Φανουρίου είναι μια νηστίσιμη πίτα...

Πέθανε σε ηλικία 80 ετών η Ντόλι Πάρτον

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών η...

Κυβερνοεπίθεση στη δήμαρχο Πεντέλης Νατάσσα Κοσμοπούλου – Προσοχή στα παραπλανητικά μηνύματα

Θύμα κυβερνοεπίθεσης έπεσε η δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, καθώς...

RPN.GR