τ. Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης : Γόνιμη η συζήτηση με την διοίκηση του Ο.Λ.Ρ !

577

Είχα σήμερα την ευκαιρία να συζητήσω με τους διοικούντες τον ΟΛΡ, την κα Δέσποινα Γκικάκη, Δ/νουσα Σύμβουλο και τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Σπύρο Χρυσοφώτη.

Υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για θέματα του λιμανιού και διαφάνηκε η πρόθεση της νέας Διοίκησης του ΟΛΡ να επιλυθούν τα ζητήματα που δημιουργούνται σε μια κατεύθυνση που να εξυπηρετεί αμοιβαία το δίπολο πόλη-λιμάνι.

Η επικοινωνία του ΟΛΡ με τον Δήμο δεν πρέπει να εξαντλείται σε μονοσήμαντες ενημερώσεις μόνο από την πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής δηλ. τον Δήμαρχο. Το Δημοτικό Συμβούλιο τις περισσότερες και ίσως τις σημαντικότερες στιγμές έχει τη υποχρέωση να αποφασίζει με την ψήφο του για θέματα που αφορούν τους δύο Οργανισμούς και σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και την μελλοντική πορεία του τόπου.
Εγκαινιάζεται με αυτό τον τρόπο ένας νέος δίαυλος επικοινωνίας και με τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, που σίγουρα έχει μόνο να προσθέσει στη σωστή ενημέρωση και έγκαιρη πληροφόρηση των μελών του σώματος για θέματα του λιμανιού και κατ επέκταση της πόλης.

Βασίλης Πιστικίδης,
πρ Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου,
Δημοτικός Σύμβουλος ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ