Την ώρα που μετέδιδε τα νέα του σεισμού ο Σαμιώτης δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός,ο γιος του έφυγε από την ζωή

471

 

«Αυτό που ζήσαμε ήταν κάτι το πρωτόγνωρο. Εχω ζήσει σεισμούς, αυτό ήταν κάτι πολύ ισχυρό. προσπαθούσα να βγω από τον ραδιοσταθμό και χάναμε την ισορροπία μας. Ηταν η ώρα που σχολούσαν τα παιδιά. Τα περισσότερα κτήρια είναι καλά. Εχουν πέσει τα παλιά κτήρια. Μεγάλος πανικός στις καφετέριες, άκουγες παντού ουρλιαχτά. Στην παραλιακή αυτή τη στιγμή υπάρχει αστυνομία και δεν αφήνει τον κόσμο να πάει στην παραλία γιατί υπάρχει ο φόβος για τσουνάμι » ανέφερε στην μετάδοσή του στα εθνικά δίκτυα ο δημοσιογράφος Αλέξης Κομνηνός που ζει και εργάζεται στην Σάμο.

Και την ώρα που ο δημοσιογράφος προσπαθούσε να μάθει λεπτομέρειες για τυχόν τραυματίες ή νεκρούς η σύζυγός του προσπαθούσε μέσω τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων να μάθει αν είναι καλά το παιδί τους, το οποίο εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο.

Και τι τραγική ειρωνεία!Εκείνη την στιγμή ο γιος του μαζί με την κοπέλα του είχαν χάσει την ζωή τους αφού καταπλακώθηκαν από χαλάσματα παλιού σπιτιού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων τα δύο παιδιά είχαν φύγει από το σχολείο και επέστρεφαν στα σπίτια τους όταν πέρασαν από το συγκεκριμένο στενό δρόμο τον οποίο χρησιμοποιούσαν σχεδόν καθημερινά.

Υ.Γ .RPN.GR Εμείς σαν μέσον, δεν επιθυμούμε να ανεβάσουμε φωτογραφία των νεκρών παιδιών για ηθικούς λόγους.

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================