spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Τραγωδία με 17χρονο μαθητή – Σφηνώθηκε με τη μηχανή του σε απορριμματοφόρο

Τραγικό θάνατο βρήκε 17χρονος μαθητήςστην Καβάλα, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε μαζί με ακόμα ένα άτομο σφηνώθηκε στις ρόδες ενός μεγάλου φορτηγού αυτοκίνητου, τύπου πρέσας απορριμμάτων, του δήμου.

 

 

 

Το απορριμματοφόρο (τύπου πρέσα) κατευθυνόταν προς τον ΧΥΤΑ του δήμου Καβάλας, όταν ο νεαρός οδηγός του δικύκλου φαίνεται να έχασε -σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις- τον έλεγχο και να βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του μεγάλου οχήματος,με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο συνεπιβάτης του δικύκλου, ο οποίος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Ο δρόμος που οδηγεί στον ΧΥΤΑ είναι ιδιαίτερα στενός σε όλο σχεδόν το μήκος του και χρειάστηκε να κλείσει για αρκετές ώρες. Το τμήμα Τροχαίας Καβάλας διενεργεί την προανάκριση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Η ανακοίνωση του 1ου ΕΠΑΛ για τον θάνατο του μαθητή

«Αισθήματα βαθιάς οδύνης μας κυρίευσαν, όταν πριν από λίγο πληροφορηθήκαμε τον θάνατο μαθητή μας σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα. Ο μαθητής μας είναι ο Τόπι Ενέα, οδηγός της μηχανής που «καρφώθηκε» κάτω από απορριμματοφόρο του Δήμου Καβάλας.

Ένα πρόσχαρο παιδί, αγαπητό σε όλους, αθλητής, παίχτης της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει κουράγιο στους δικούς του.

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά, ότι τα παιδιά οδηγούν τις μηχανές τους -άλλοτε με δίπλωμα, άλλοτε χωρίς- με απερισκεψία και υψηλό βαθμό επικινδυνότητας εντός και εκτός πόλης. Έχουν άγνοια κινδύνου και μπορεί να εμπλακούν σε ατύχημα οποιαδήποτε στιγμή.

Φέτος, μαθητές/-τριες του σχολείου ενεπλάκησαν σε τουλάχιστον 7 μείζονα ατυχήματα. Το σχολείο πενθεί και δεν είναι η πρώτη φορά… Ας ελπίσουμε πως θα είναι η τελευταία».

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR