Συστατικά
- 3 αβγά, μεσαία
- 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 βανιλίνη
- 20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 1 πρέζα αλάτι
- 150 γρ. ινδοκάρυδο
- 110 γρ. γλυκό του κουταλιού κεράσι
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα αβγά, τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά με σύρμα χειρός για να λιώσει η ζάχαρη.
- Προσθέτουμε τη βανίλια, το αλεύρι, το ξύσμα λεμονιού, αλάτι και ανακατεύουμε καλά.
- Βάζουμε το ινδοκάρυδο και ανακατεύουμε με μια κουτάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Σουρώνουμε το γλυκό του κουταλιού και κρατάμε 11 κερασάκια.
- Πλάθουμε 11 μπαλάκια και τα πιέζουμε ελαφρά με τα χέρια μας.
- Τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα και βάζουμε στο κέντρο από ένα κερασάκι.
- Ψήνουμε για 15 λεπτά.
- Αφήνουμε να κρυώσουν και σερβίρουμε.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ