Για τα μεξικάνικα τάκος
- 400 γρ. μοσχαρίσιο κιμά (σε θερμοκρασία δωματίου)
- 30 γρ. ελαιόλαδο + 45 γρ.
- 30 γρ. πελτέ τομάτας
- 240 γρ. ζωμό κότας ή λαχανικών
- 1.5 γρ. κύμινο
- 7 γρ. πάπρικα καυτερή
- 80 γρ. κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
- 1 σκόρδο (ψιλοκομμένο)
- 80 γρ. πράσινη πιπεριά
- 80 γρ. κίτρινη πιπεριά
- 80 γρ. κόκκινη πιπεριά
- 400 γρ. τομάτα κονκασέ
- 8 μικρές τορτίγιες (για τη σύνθεση)
- 250 γρ. τσένταρ (για τη σύνθεση)
- 100 γρ. μοτσαρέλα (για τη σύνθεση)
- γουακαμόλε
Pico de Gallo
- 500 γρ. τοματίνια (ψιλοκομμένα χωρίς τα σπόρια)
- 5 γρ. αλάτι
- 80 γρ. κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
- 1 πιπεριά τσίλι (ψιλοκομμένη)
- 25 – 30 γρ. κόλιανδρο (ψιλοκομμένο)
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ