Εκτέλεση
- Κόβουμε φέτες χοντρές, πάχους 2 εκατοστών, τη μοτσαρέλα και μετά κόβουμε σε μπαστουνάκια.
- Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ και ρίχνουμε τα μοτσαρέλα στικς να ντυθούν ολόγυρα με αλεύρι.
- Τινάζουνε να φύγει το περιττό αλεύρι.
- Χτυπάμε τα αυγά σε ένα βαθύ πιάτο.
- Βουτάμε τα στικς μοτσαρέλα στα αυγά, τα κρατάμε λίγο να στραγγίσουν και μετά τα βουτάμε στη φρυγανιά.
- Ακουμπάμε σε δίσκο στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί.
- Αφού τελειώσουμε με όλα τα μοτσαρέλα στικς, τα βάζουμε στην κατάψυξη το λιγότερο για 1 ώρα να παγώσουν τελείως.
Για το τηγάνισμα
- Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και αφήνουμε να κάψει.
- Τηγανίζουμε τα μοτσαρέλα στικς για λίγα λεπτά μέχρι να ροδίσουν ολόγυρα.
- Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίσουν.
- Τα σερβίρουμε ζεστά με πικάντικη σάλτσα γλυκιάς πιπεριάς.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ