- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Ρίχνουμε τα φασολάκια σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει. Προσθέτουμε αλάτι και τα αφήνουμε για 4-5 λεπτά.
- Σε καυτό τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο, τις πατάτες baby κομμένες σε μικρά κομμάτια, πιπέρι, αλάτι και σοτάρουμε.
- Προσθέτουμε 1 ολόκληρη σκελίδα σκόρδο, δεντρολίβανο και θυμάρι.
- Κόβουμε τις τορτίγιες, τις βάζουμε σε ένα μπολ, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, πάπρικα, ανακατεύουμε και τις μεταφέρουμε σε ένα ταψί.
- Ψήνουμε μέχρι να γίνουν τραγανές. Δοκιμάζουμε κάθε 1-2 λεπτά και όταν είναι τραγανές είναι έτοιμες.
Για το dressing
- Σε ένα μπολ σερβιρίσματος ρίχνουμε ελαιόλαδο, ξύσμα λάιμ, χυμό λάιμ, μουστάρδα, μέλι και ανακατεύουμε με απαλές κινήσεις.
- Αφαιρούμε τα φασολάκια από την κατσαρόλα και τα ρίχνουμε κατευθείαν στο μπολ. Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να απορροφήσουν τη σάλτσα.
- Αφαιρούμε από το τηγάνι με τις πατάτες το δεντρολίβανο, το θυμάρι, το σκόρδο και ρίχνουμε τις πατάτες πάνω στα φασολάκια.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες σε χοντρά κομμάτια και ανακατεύουμε.
- Ψιλοκόβουμε μαϊντανό και το πράσινο μέρος από τα φρέσκα κρεμμύδια, χοντροκόβουμε φρέσκο δυόσμο και φρέσκο βασιλικό. Ανακατεύουμε όλα τα μυρωδικά με τα καρύδια και τα απλώνουμε πάνω στη σαλάτα.
- Προσθέτουμε στο πλάι τις τορτίγιες, ρίχνουμε ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ