Συστατικά
- 200 γρ. οσπριάδα
- 1 ντομάτα
- 1 αγγούρι
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. μέλι
- χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 50 γρ. ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
- 2 παξιμάδια
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βράζουμε την οσπριάδα σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας.
- Βάζουμε τη βρασμένη οσπριάδα σε ένα μπολ.
- Κόβουμε τη ντομάτα σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε στο μπολ.
- Καθαρίζουμε το αγγούρι από τη φλούδα και τα σπόρια του. Το κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις προσθέτουμε στο μπολ.
- Κόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι σε ροδέλες και τις ρίχνουμε στο μπολ.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός τη μουστάρδα μαζί με το μέλι και τον χυμό λεμονιού.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο ενώ ανακατεύουμε συνεχώς με το σύρμα.
- Αδειάζουμε τη σάλτσα στο μπολ με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Σερβίρουμε με τα παξιμάδια.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ