Υλικά
- 1.5-1.8 γρ. κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής
- 60 γρ. ελαιόλαδο
- 360 γρ. κρεμμύδια (ψιλολομμένα)
- 2 σκελίδες σκόρδο (ψιλολομμένες)
- 70 γρ. ελιές Καλαμών (χωρίς κουκούτσι)
- 120 γρ. ούζο
- 500 γρ. τομάτες (τριμμένες)
- 10 κλωναράκια ρίγανη
- 3 φύλλα δάφνης
- 500 γρ. τοματίνια (με το τσαμπί)
- Αλάτι – πιπέρι
- Βρασμένο ρύζι για το σερβίρισμα
- Φέτα για το σερβίρισμα
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ