Συστατικά
Τσέκαρε όσα υλικά έχεις χρησιμοποιήσει στη συνταγή ή σημείωσε όσα υλικά έχεις και πρόσθεσε τα υπόλοιπα στη λίστα αγορών πατώντας το κουμπί που θα βρεις πιο κάτω.
110 γρ. πασχαλινά κουλουράκια
30 γρ. καρυδόψιχα
70 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
15 γρ. κακάο
100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
1 κ.γ. κονιάκ
Για το σερβίρισμα
πασχαλινά κουλουράκια, σπασμένα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Βάζουμε σε ένα μπολ τα μπισκότα και την καρυδόψιχα, τα σπάμε με τα χέρια μας, και τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τα χρειαστούμε.
Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ βάζουμε το βούτυρο, το κακάο, και ανακατεύουμε ελαφρά με μια κουτάλα.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με την κουτάλα ή με τα χέρια μας.
Προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.
Ενώνουμε τα δύο μείγματα και ανακατεύουμε με την κουτάλα ή με τα χέρια μας, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Απλώνουμε το μείγμα κατά μήκος σε μια λαδόκολλα.
Αρχίζουμε να τυλίγουμε τον κορμό προσπαθώντας να φτιάξουμε ένα σαλάμι και μόλις τυλίξουμε καλά, τυλίγουμε τις άκρες της λαδόκολλας σαν καραμέλα.
Τοποθετούμε τον κορμό στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σφίξει.
Αφαιρούμε τον κορμό από το ψυγείο, ξετυλίγουμε τη λαδόκολλα, και σερβίρουμε με έξτρα σπασμένα κουλουράκια.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές