Συστατικά
5 αβγά, μέτρια
αλάτι
πιπέρι
1 ντομάτα
1 πιπεριά πράσινη
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
2 κ.σ. ελαιόλαδο
θυμάρι, για το σερβίρισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Λαδώνουμε ένα στρογγυλό ταψί 16 εκ. με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και το αφήνουμε στην άκρη μέχρι να το χρειαστούμε.
Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός μαζί με αλάτι και πιπέρι.
Κόβουμε τη ντομάτα, την πιπεριά σε μικρά κυβάκια και τα προσθέτουμε στο μπολ με τα αβγά.
Προσθέτουμε στο μπολ την παρμεζάνα και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα χειρός.
Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και πασπαλίζουμε με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στον φούρνο για 15-20 λεπτά μέχρι να σφίξει η ομελέτα και να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα.
Αφαιρούμε το ταψί από τον φούρνο και σερβίρουμε με φρέσκο ψιλοκομμένο θυμάρι.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για να μαθαίνετε όλα τα νέα και να ειδοποιήστε για όλες τις ζωντανές μας μεταδόσεις