Συστατικά
- 110 γρ. πασχαλινά κουλουράκια
- 30 γρ. καρυδόψιχα
- 70 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 15 γρ. κακάο
- 100 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 1 κ.γ. κονιάκ
Για το σερβίρισμα
- πασχαλινά κουλουράκια, σπασμένα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βάζουμε σε ένα μπολ τα μπισκότα και την καρυδόψιχα, τα σπάμε με τα χέρια μας, και τα αφήνουμε στην άκρη μέχρι να τα χρειαστούμε.
- Σε ένα άλλο μεγάλο μπολ βάζουμε το βούτυρο, το κακάο, και ανακατεύουμε ελαφρά με μια κουτάλα.
- Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε με την κουτάλα ή με τα χέρια μας.
- Προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά μεταξύ τους.
- Ενώνουμε τα δύο μείγματα και ανακατεύουμε με την κουτάλα ή με τα χέρια μας, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Απλώνουμε το μείγμα κατά μήκος σε μια λαδόκολλα.
- Αρχίζουμε να τυλίγουμε τον κορμό προσπαθώντας να φτιάξουμε ένα σαλάμι και μόλις τυλίξουμε καλά, τυλίγουμε τις άκρες της λαδόκολλας σαν καραμέλα.
- Τοποθετούμε τον κορμό στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες μέχρι να σφίξει.
- Αφαιρούμε τον κορμό από το ψυγείο, ξετυλίγουμε τη λαδόκολλα, και σερβίρουμε με έξτρα σπασμένα κουλουράκια.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ