- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το μείγμα μυρωδικών.
- Αλείφουμε τα φιλέτα με τις 4 κ.σ. ελαιόλαδο (54 γρ.) και τα αλατοπιπερώνουμε
- Πασπαλίζουμε το μείγμα μυρωδικών στα φιλέτα ομοιόμορφα.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι που μπαίνει στο φούρνο ζεσταίνουμε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο (27 γρ.) σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και τσιγαρίζουμε την κάθε πλευρά για 3 λεπτά, μέχρι να πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα. Αφαιρούμε προσωρινά το κοτόπουλο από το τηγάνι.
- Σοτάρουμε τα τοματίνια για 2 λεπτά, σβήνουμε με το βαλσάμικο και επαναφέρουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι.
Αν το τηγάνι μας δεν έχει αρκετά υγρά προσθέτουμε 1/4 νερό (60 γρ.).
- Προσθέτουμε το βασιλικό και καλύπτουμε κάθε στήθος κοτόπουλου με τις φέτες της μοτσαρέλας.
- Βάζουμε το τηγάνι στο φούρνο και ψήνουμε για περίπου 10 – 12 λεπτά, μέχρι η μοτσαρέλα να λιώσει και να πάρει ένα ελαφρώς χρυσαφένιο χρώμα.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ