Συστατικά
- 1 τορτίγια
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι
- 4 ντοματίνια
- 200 γρ. ρύζι καρολίνα, βρασμένο
- 100 γρ. κόκκινα φασόλια, βρασμένα ή κονσέρβα
- 100 γρ. καλαμπόκι, βρασμένο ή κονσέρβα
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Για την τορτίγια
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
- Κόβουμε την τορτίγια σε μικρά τριγωνάκια και τα απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 3-4 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν τα τριγωνάκια τορτίγιας και να γίνουν τραγανά.
- Αποσύρουμε το ταψί από τον φούρνο και αφήνουμε τις τορτίγιες να κρυώσουν.
Για τη σαλάτα
- Ψιλοκόβουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση.
- Βάζουμε σε ένα μπολ όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα.
- Σερβίρουμε τη σαλάτα με τις ψημένες τορτίγιες και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ