Συστατικά
- 40 γρ. βούτυρο
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κρεμμύδια
- 1/4 πιπεριά πράσινη
- 1/4 πιπεριά κόκκινη
- 1/4 πιπεριά πορτοκαλί
- 1/4 πιπεριά κίτρινη
- αλάτι
- πιπέρι
- 500 γρ. μπριζόλες μοσχαρίσιες, κόντρα χωρίς κόκκαλο
Για τη σύνθεση
- 2 τσιαπάτες
- 4 κ.σ. τυρί κρέμα
Για το σερβίρισμα
- πατάτες τηγανητές
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και 20 γρ. βούτυρο.
- Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε στο τηγάνι. Σοτάρουμε 2-3 λεπτά να καραμελώσουν.
- Κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες και τις βάζουμε στο τηγάνι. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε 10-15 λεπτά να καραμελώσουν.
- Τοποθετούμε άλλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και αφήνουμε να κάψει.
- Βάζουμε στις μπριζόλες 1 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τις βάζουμε στο καυτό τηγάνι. Ψήνουμε 2-3 λεπτά και γυρνάμε πλευρά.
- Προσθέτουμε 20 γρ. βούτυρο και ψήνουμε επιπλέον 2-3 λεπτά. Αφαιρούμε και αφήνουμε στην άκρη να ξεκουραστούν.
- Κόβουμε τις τσιαπάτες στη μέση και τις βάζουμε στο τηγάνι για να πάρουν χρώμα.
- Αφαιρούμε από το τηγάνι, μοιράζουμε το τυρί κρέμα, τα λαχανικά, τις μπριζόλες σε φέτες και κλείνουμε τις τσιαπάτες.
- Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ