Συστατικά
30 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα
100 γρ. λουκούμια, σε μικρά κυβάκια 4-5 χιλ.
2 φύλλα κρούστας για γλυκά
2 κ.σ. γάλα, χωρίς λιπαρά
60 γρ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. ζάχαρη άχνη
8 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό, 2% για σερβίρισμα
Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί. Σε ένα μπολ βάζουμε τα καρύδια, τα λουκούμια και τη σοκολάτα, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας στα 4 και τα αλείφουμε ελαφρά με γάλα με τη βοήθεια ενός πινέλου.
Βάζουμε 1/8 της γέμισης κατά μήκος του φύλλου αφήνοντας 3 εκ. από κάθε άκρη.
Ρολάρουμε το φύλλο, καλύπτοντας τη γέμιση και προσεχτικά στριφογυρίζουμε τα 2 άκρα έτσι ώστε να κλείσουν και να σχηματίσουν ένα πουράκι.
Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα φύλλα και τη γέμιση, δημιουργώντας 8 συνολικά πουράκια.
Βάζουμε τα πουράκια στο ταψί και τα ραντίζουμε με λίγο λάδι.
Ψήνουμε για 12-15 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσουν και να γίνουν τραγανά.
Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και σερβίρουμε με γιαούρτι