- Προθερμαίνουμε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια θερμοκρασία (5-7). Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, 3 κ.σ. κρέμα βαλσάμικο και μαγειρεύουμε για περίπου 8 – 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε τα σουρωμένα ρεβίθια, το φύλλο δάφνης, το δεντρολίβανο και το ζωμό και δίνουμε μια βράση. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία σε μέτρια προς χαμηλή (4-5) και μαγειρεύουμε με κλειστό καπάκι, ανακατεύοντας περιστασιακά για περίπου μιάμιση ώρα. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα.
- Σε ένα ταψί φούρνου ή σε γάστρα αδειάζουμε τα ρεβύθια με όλα τα υγρά. Μαρινάρουμε κάθε μπούτι κοτόπουλου με 1 κ.σ. σούπας κρέμα βαλσάμικο και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Βυθίζουμε τα κοτόπουλα μέσα στη ρεβυθάδα και ψήνουμε στο φούρνο για 55 – 60 λεπτά.
- Αφαιρούμε από το φούρνο και απολαμβάνουμε.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ