Συστατικά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 100 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
- 1 κ.σ. ζάχαρη μαύρη μαλακή
- 1 κ.σ. ξίδι
- 1 κ.σ. σάλτσα worcestershire
- 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 100 γρ. κοφτό μακαρονάκι, βρασμένο
- 100 γρ. τσένταρ, τριμμένο
Για το σερβίρισμα
- 2 ψωμάκια για σάντουιτς
- 1 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
-
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τον κιμά για 1 λεπτό.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το ξίδι, τη σάλτσα worcestershire και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
- Προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ, το βρασμένο κοφτό μακαρονάκι και ανακατεύουμε με μια κουτάλα.
- Μεταφέρουμε τα ζυμαρικά σε ένα ταψί 20×25 εκ. και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τσένταρ.
- Ψήνουμε στον φούρνο για 15 λεπτά μέχρι να λιώσει και να χρυσαφίσει το τυρί.
- Αφαιρούμε από τον φούρνο.
- Κόβουμε τις τσιαπάτες στη μέση και σερβίρουμε, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ