ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ.ζύμη γλυκιά τάρτα μισοψημένη
- 450 γρ. κρέμα αμυγδάλου
- 400 γρ. σύκα φρέσκα, κομμένα σε φέτες
Για την κρέμα αμυγδάλου (για 600 γρ.)
- 135 γρ. βούτυρο
- 135 γρ. ζάχαρη
- 190 γρ. αυγά
- 135 γρ. αμυγδαλόψιχα, τριμμένη
- 10 γρ. αλεύρι σκληρό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για την κρέμα αμυγδάλου (για 600 γρ.)
Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο ενός πολυκοπτικού μηχανήματος και αλέθουμε το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και να έχει τη σύσταση μιας παχύρευστης κρέμας.
Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ